Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Ці 5 звичок змушують нас старіти набагато швидше
commentss НОВИНИ Всі новини

Ці 5 звичок змушують нас старіти набагато швидше

Про негативний вплив цукру відомо широко, але це не заважає багатьом зловживати у раціоні

31 грудня 2021, 06:02
Поділіться публікацією:

Деякі, здавалося б, невинні речі негативно відбиваються не лише на внутрішньому, а й на зовнішньому стані. Розповідаємо, від чого слід відмовитись, щоб уникнути передчасного старіння. Як розповідає видання Eat This Not That!, є деякі поширені помилки, які вкрай негативно впливають на нашу зовнішність. Від них ми рекомендуємо відмовитися якнайшвидше, щоб не впливати на свій стан.

Ці 5 звичок змушують нас старіти набагато швидше

Відносини (фото з відкритих джерел)

За даними дослідження Каліфорнійського університету в Сан-Франциско, люди, які споживали більше солодких напоїв, були схильні до розвитку різних метаболічних захворювань через прискорене старіння клітин. Про негативний вплив цукру відомо широко, але це не заважає багатьом зловживати у раціоні. Якщо ви хочете відстрочити старіння, то від цього продукту доведеться відмовитись. Річ у тому, що шкіра людини підтримується двома сполуками: колагеном та еластином – саме вони надають їй пружності. Часте споживання цукру уповільнює, інколи ж зовсім блокує зусилля організму з відновлення.

Згідно з дослідженнями вчених із Гарвардської медичної школи, постійна напруга не лише прискорює процес старіння, а й провокує розвиток серйозних захворювань. Від спиртних напоїв людям, які бажають довше виглядати молодими, слід відмовитися взагалі або мінімізувати їх споживання. Регулярне споживання алкоголю призводить до появи зморшок, утворення мішків під очима. Згідно з науковою роботою, опублікованою в журналі Clinical and Experimental Dermatology, сон відіграє ключову роль у відновленні шкірного бар'єру. Тому варто відпочивати щоночі близько семи – дев'ятої години.

Якщо хочете позбутися зайвої ваги, тоді вчені настійно рекомендують переглянути свій спосіб життя і перестати робити вранці наступні дії.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини