Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Чому ваша зарплата не росте: 5 можливих причин
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому ваша зарплата не росте: 5 можливих причин

Незмінна зарплата насамперед залежить від вас

17 березня 2021, 11:50
Поділіться публікацією:

Якщо ви протягом декількох років займаєте одну і ту ж посаду, а ваша зарплата не росте, то варто ознайомитися з наступними причинами, які допоможуть вам зрозуміти, чому так відбувається.

Чому ваша зарплата не росте: 5 можливих причин

Чому вам не підвищують зарплату / фото: ua.news

Ви не говорите про підвищення зарплати

Насправді багато працівників соромляться просити підвищення зарплати, особливо молоді фахівці, тому і погоджуються виконувати всі вимоги за "копійки". І навіть через кілька місяців і років не наважуються піти до начальства і заговорити про підвищення зарплати. Але не потрібно боятися, просто ввічливо аргументуйте причини, за якими ви заслуговуєте отримувати більше грошей за свою роботу.

Ви не займаєтеся саморозвитком

Кожен співробітник, незалежно від того, в якій сфері він працює, повинен періодично підвищувати свої навички й займатися розвитком, адже технології не стоять на місці. Потрібно цікавитися різними курсами, програмами, спілкуватися з новими людьми, які досягли певних висот у вашій сфері, щоб вони поділилися своїм досвідом.

Ви знецінюєте свою роботу

Буває так, що співробітник просто знецінює себе. Він бачить, що обсяг його роботи сильно збільшився, він сидить всю ніч і виконує понаднормові завдання, але все одно мовчить. А варто сказати про те, що, якщо ви працюєте понаднормово, значить і гідні більш високої заробітної плати. Знайте собі ціну!

Ви погано працюєте

Можливо, ви погано справляєтеся зі своїми обов'язками, тому зарплата і не росте? Деякі працівники можуть раніше покладеного часу завершити робочий день і піти, або ж не виконати доручене завдання в зазначені терміни, допустити багато помилок і т. д.

Ви досягли максимуму на цьому робочому місці

Буває так, що співробітники на своїй посаді досягли максимуму і не бажають розвиватися далі. Керівник це бачить і не підіймає зарплату. У таких випадках, потрібно перестати виконувати монотонно одну і ту ж роботу і прагнути до більшого або ж знайти нову роботу, де ви зможете по-новому розкрити свій потенціал.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як домовитися про гідну зарплату на співбесіді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини