Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Чи змінилася думка американців щодо продовження підтримки України у війні проти РФ: опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи змінилася думка американців щодо продовження підтримки України у війні проти РФ: опитування

Рівень підтримки України серед американців практично не змінився

18 листопада 2023, 15:37 comments2143
Поділіться публікацією:

У США знижується підтримка подальшої боротьби Ізраїлю проти бойовиків ХАМАСу. При цьому підтримка України у протидії російській агресії залишається фактично незмінною. 41% громадян США готові й надалі підтримувати нашу країну. Як передає портал "Коментарі", про це свідчать результати опитування Reuters/Ipsos.

Чи змінилася думка американців щодо продовження підтримки України у війні проти РФ: опитування

Підтримка України. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що проти допомоги у нашій країні виступають 32% респондентів. Інші опитані – не визначилися зі своєю точкою зору.

Згідно з останнім опитуванням The Economist/YouGov, за збільшення допомоги Україні висловилися 23% опитаних, залишити її на нинішньому рівні хотіли б 27% респондентів. 31% вважають, що допомогу потрібно скоротити.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент США Джо Байден підписав законопроект про тимчасовий бюджет США (передбачає продовження фінансування урядових програм та відомств до 19 січня 2024 року). Того було раніше прийнято Палатою представників, а потім підтримано і Сенатом. Він не містить підтримки ані України, ані Ізраїлю. При тому, що в Пентагоні та Держдепі вже попередили, що вичерпано практично всі виділені раніше кошти на підтримку України. А генсек НАТО Єнс Столтенберг акцентує, що всі країни, які входять до Альянсу, чудово розуміють, наскільки важливо не допустити перемоги Путіна в розв'язаній ним війні проти українського народу. Як ситуація може розвиватись далі? Чи є надія, що запит Білого дому про фіндопомогу в десятки мільярдів доларів для України пройде нарешті парламент? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – питання допомоги Україні досягло критичної точки: у Держдепі зробили тривожну заяву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини