Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Британський бізнесмен вимагає від Apple 5 мільйонів фунтів, бо його покинула дружина
commentss НОВИНИ Всі новини

Британський бізнесмен вимагає від Apple 5 мільйонів фунтів, бо його покинула дружина

Бізнесмен вимагає мільйони від Apple через помилку синхронізації

19 червня 2024, 16:01
Поділіться публікацією:

Британський бізнесмен подав до суду на Apple, стверджуючи, що компанія не повідомила його про те, що повідомлення, видалені з одного пристрою, залишаються доступними на інших пристроях, пов'язаних з одним Apple ID. Це “відкриття” призвело до розлучення, яке обійшлося позивачу в понад 5 мільйонів фунтів стерлінгів.

Британський бізнесмен вимагає від Apple 5 мільйонів фунтів, бо його покинула дружина

Бізнесмен вимагає мільйони від Apple через помилку синхронізації

Бізнесмен, який побажав залишитися анонімним, розповів, що використовував iMessage для спілкування з секс-працівницями, вважаючи, що видалив ці повідомлення зі свого iPhone назавжди. Однак ці повідомлення досі були доступні на його сімейному iMac.

"Якщо вам кажуть, що повідомлення видалено, ви маєте право вважати, що воно дійсно видалене", — заявив позивач у інтерв'ю. 

Наразі бізнесмен вимагає компенсації у розмірі 5 мільйонів фунтів від Apple і прагне перетворити свій позов у колективний для осіб, які стикнулися з аналогічними проблемами. 

Окрім фінансових втрат, чоловік також порахував вплив на його здоров’я.

"Я приймав дуже сильні бета-блокатори, щоб спробувати зменшити панічні атаки. Я справді думав, що у мене станеться серцевий напад. Розлучення є надзвичайно стресовим процесом, і у вас є діти та сімейна динаміка. На мій погляд, це все тому, що Apple сказала мені, що мої повідомлення були видалені, а вони ні", — повідомив він.

Його адвокат, Саймон Волтон, критикує компанію за недостатнє пояснення того, як саме управляються і видаляються повідомлення на пристроях Apple.

"Apple не чітко пояснила користувачам, що відбувається з повідомленнями, які вони надсилають і отримують і, що важливо, видаляють". — зазначив адвокат

Волтон пояснив, що коли на вашому телефоні з'являється сповіщення “повідомлення видалено”, це може ввести в оману, оскільки повідомлення все ще можуть бути доступні на інших пристроях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини