Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Багатомільйонні перегляди Дудя: Дмитро Гордон дав пораду початківцям серед блогерів і журналістів
commentss НОВИНИ Всі новини

Багатомільйонні перегляди Дудя: Дмитро Гордон дав пораду початківцям серед блогерів і журналістів

Для більшої переконливості Дмитро Гордон навів приклад популярного російського артиста, соліста групи "Любе"

24 вересня 2020, 09:05
Поділіться публікацією:








Популярний український журналіст Дмитро Гордон розповів своїм колегам-початківцям, що необхідно зробити на самому старті кар'єри, щоб професія приносила задоволення, саморозвиток і, звичайно ж, користь  суспільству. Запорукою професійного успіху він поділився у своєму ексклюзивному інтерв'ю для видання "Коментарі".

Багатомільйонні перегляди Дудя: Дмитро Гордон дав пораду початківцям серед блогерів і журналістів

Так, за його словами, будь-яка молода людина, яка бажає освоїти захопливу, але непросту професію журналіста, повинна чітко відповісти на питання: навіщо мені це потрібно?

"Якщо людині не подобається або він ще не розуміє, чи подобається йому це заняття, потрібно його кинути. Не можна займатися справою, не можна робити справу добре, якщо ти її не любиш. Якщо людина любить це, значить треба знайти свій шлях", — зазначив Гордон.

При цьому він пояснив, що мова йде не тільки про журналістів або блогерів, а й про представників усіх професій, особливо тих, що стосуються сцени.

"Я недавно бачив на телеканалі "Ностальгія" виступ Миколи Расторгуєва 1985-го року. Абсолютно солодкі пісні, солоденьким голосом. Не вірилося, що через 4 роки ця людина одягне військову форму, взує чоботи та співатиме "Атас, веселіше робітничий клас ...". Він знайшов свій імідж. Він, ніколи не служив в армії, але знайшов свій імідж — брутального такого вояки. А до цього були "солоденькі" пісні ", — зауважив Гордон.

Журналіст додав, що коли людина твердо розуміє, що робить, його робота буде приносити і радість, і користь. А ось як саме до неї поставиться публіка, на жаль, передбачити неможливо.

"Я спостерігаю іноді за журналістами й досі не розумію, як реагує аудиторія і де той секрет успіху, який дозволяє людям прориватися в плані переглядів. Ось я дивлюся іноді й бачу: класний журналіст, класні герої, але він не злітає. І я не розумію, чому. і я дивлюся на свої багатомільйонні перегляди та іноді теж не розумію. Ну, з боку видніше, напевно, але я не розумію, чому мене дивляться так багато. Ось реально багато, мільйони! І навіть моє інтерв'ю Юрію Дудю подивилося вже понад 17,5 мільйонів осіб. І я там у нього на 8-му місці за переглядами серед всіх, у кого він брав інтерв'ю. Не розумію, чому я випередив там Михалкова, Познера... От чесно ", — сказав співрозмовник.

Нагадаємо, раніше в цьому ж інтерв'ю Дмитро Гордон поділився власним секретом популярності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини