Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ звільнили ще один населений пункт на Херсонщині: подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ звільнили ще один населений пункт на Херсонщині: подробиці (ВІДЕО)

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

30 червня 2022, 14:16
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Захисники України звільнили ще один населений пункт у Херсонській області. Про це повідомляється на офіційній сторінці Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ звільнили ще один населений пункт на Херсонщині: подробиці (ВІДЕО)

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, село Потьомкіно, що на Херсонщині зараз перебуває під контролем ЗСУ.

"Військовослужбовці 60 опбр провели успішний наступ, у ході якого відбили кілька контратак ворога, знищили загарбницькі БМП та танки, а також “вполювали” одного “ Тигра”. Місцеве населення Потьомкіного з полегшенням зітхнуло, а українські військові задоволені результатом . Зі впевненістю в очах та зі стриманими посмішками на устах наші хлопці обіцяють тримати темп.", — йдеться у повідомленні на сторінці ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що під Маріуполем вибухнув російський десантний катер: що відомо. Повідомляється, що катер міг підірватись на міні. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що транспортне безвіз для України: який буде ефект для економіки — що не врахували в уряді. Експерти розповіли, як працюватиме "транспортне безвіз" і чому важливо скасувати митні платежі. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що Росія знову не при справах і з НАТО немає проблем — про що нові виправдання Путіна. Фактично президент Росії визнав, що зробив помилку, розпочавши війну проти України, але зупинити агонію він уже не може. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли, що липневий прогноз: чого чекаємо на всіх фронтах – до чого готуватися. Те, як розвиватимуться події в Україні у липні, багато в чому залежить від позиції партнерів Києва. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини