Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ звільнили на Херсонщині ще 7 населених пунктів: скільки всього вже деокуповано
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ звільнили на Херсонщині ще 7 населених пунктів: скільки всього вже деокуповано

Українська армія продовжує наступ у Херсонській області

3 серпня 2022, 11:05 comments1520
Поділіться публікацією:

Без зайвого розголосу, але дуже впевнено українські захисники продовжують свій поступ у Херсонській області. Так, минулої доби ЗСУ звільнили від окупантів ще сім сіл. Нині в області деокуповано 53 населені пункти. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому зведенні Херсонської ОВА.

ЗСУ звільнили на Херсонщині ще 7 населених пунктів: скільки всього вже деокуповано

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

У повідомленні йдеться, що на території Херсонської області не припиняються вибухи та обстріли. Продовжуються бойові дії. Вже скоро 3 місяці, як на більшій частині Херсонської області, відсутній Інтернет, а також мобільний зв'язок.

Людям, які не виїхали з окупованих населених пунктів Херсонщини, доводиться непросто, бо окупаційна влада підняла ціни на продукти харчування практично вдвічі.

Також складна ситуація у гуманітарній сфері. Росіяни завозять на територію області російських лікарів, а також везуть медперсонал із анексованого Криму.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Сергій Лавров відреагував на пропозицію Джо Байдена про переговори.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент України Володимир Зеленський звернувся до НАТО з проханням, пов'язаним із підготовкою контрнаступу. Президент просить не затягувати із виконанням обіцяного від країн НАТО.

Раніше "Коментарі" писали – для колишнього канцлера Німеччини Герхарда Шредера виявилася дуже корисною поїздка до столиці Росії. Після повернення з Москви Шредер раптом вирішив уявити нинішньому уряду Німеччину вихід із енергетичної кризи, яка виникла в Європі. Екс-канцлер запропонував запустити " Північний потік-2 ".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини