ЗСУ звільнили Богородичне Донецької області: показали жахливі руйнування (ВІДЕО)

У Донецькій ОВА показали масштаби руйнувань

Українські захисники звільнили село Богородичне, що у Донецькій області. Відповідні кадри опублікували у пресслужбі Донецької ОВА. На опублікованих відео показали масштаби руйнувань, що спричинили російські обстріли.

На відео видно, що в селі майже не залишилося вцілілих приміщень. Звільнене село в Слов'янському районі тривалий час обстрілювали російські окупанти. Від ударів російської армії дуже сильно постраждали житлові будинки, церкви, а ще - адміністративні та промислові споруди.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що чому контрнаступ ЗСУ у Херсонській області повільніший за Харківський. Наступ українських захисників на Херсонському напрямку просувається трохи повільніше, аніж на Харківському. Все тому, що Херсонщина, що є сільськогосподарським регіоном, розділена іригаційними каналами, які російські окупанти використовують як оборонні траншеї. Він також зазначив, що Збройні сили України у Херсонській області завдали суттєвих втрат ворогу. А ще у Генштабі повідомили, що для посилення російських позицій у цьому регіоні було відправлено 1200 чеченських солдатів. Очільник оборонного відомства заявив, що чеченців використовують, щоб фронтові війська не покинули свої позиції на полі бою.

Також "Коментарі" писали про те, що у Зеленського розповіли, як тепер діятимуть ЗСУ. Українські захисники продовжують операцію, результатом якої має стати повне визволення українських земель. При цьому Фаза прориву замінилася на закріплення позицій ЗСУ. Радник голови ОП зазначив, що українські військові продовжують просуватися не лише на Сході, а й у Херсонській області. При цьому швидкий поступ української армії перейшов у фазу закріплення досягнутого.