Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ зможуть знову перейти до наступу: що для цього потрібно Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ зможуть знову перейти до наступу: що для цього потрібно Україні

Українські атаки на Крим показують, що Росія досі не змогла вирішити проблему своєї системи ППО

8 січня 2024, 22:45
Поділіться публікацією:

Влада Норвегії  надасть  Києву  винищувачі F-16  вже  найближчим  часом. Опісля цього  військові ЗСУ  матимуть можливість, залишивши оборону, знову  наступати. Про це  інформує  Welt.

ЗСУ зможуть знову перейти до наступу: що для цього потрібно Україні

Винищувачі F-16 (фото з відкритих джерел)

Німецькі  журналісти  повідомляють, що від українських  плацдармів на лівому березі Херсонщини до окупованого Криму всього  майже  60 кілометрів.

Російські загарбники вибрали  півострів, як  район відступу і ударний майданчик, де вони могли б безперешкодно  воювати далеко від лінії фронту.  Але робити це  їм стає  непросто з причини атак Сил оборони України.

Представники видання пишуть, що за останніх пів року Збройні сили України  збільшили атаки на Крим. В Російському  Чорноморському флоті  втратили  декілька своїх кораблів і знищено штаб у Севастополі.  Головна  причина зростаючого успіху українського контрудару, це, ймовірно,  знищення  російських радіолокаційних систем і позицій ППО  на території Криму восени 2023 року.

Німецькі журналісти також зазначають, що  після українських  атак, які відбулись нещодавно, РФ до цього часу не  може  вирішити проблему власної ненадійної системи ППО.

"Або це пов'язано з некомпетентністю армійського керівництва, або у Росії немає достатньо потужних систем ППО для розміщення на півострові", -  стверджує автор  публікації.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Білому домі обмірковують останню поступку Сенату, заради грошей для України. На фоні рекордної кількості мігрантів, які перетнули кордон США в грудні, адміністрація Джо Байдена задумалася про те, щоб піти на поступки Сенату щодо посилення міграційного законодавства. 

Журналісти зазначають, що Білий дім може погодитися з тим, щоб ключові повноваження президента у цій сфері були обмежені, задля того, щоб переконати законодавців-республіканців дати необхідну кількість голосів задля збільшення допомоги Україні та фінансування кордону.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини