Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ завдали ракетного удару по російському пункту управління та скупчення техніки
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ завдали ракетного удару по російському пункту управління та скупчення техніки

На півдні України окупанти активних дій не роблять, але намагаються атакувати з повітря

17 червня 2022, 11:20 comments1075
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Оперативному Командуванні "Південь" опублікували поточну оперативну ситуацію на півдні України: підсумок 16 червня. Про це повідомляється на офіційній сторінці ОК "Південь" у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ завдали ракетного удару по російському пункту управління та скупчення техніки

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Наші військові розповіли, що противник продовжує ведення бойових дій щодо зайнятих кордонів оборони. Активних дій не робить. Але намагається атакувати з повітря.

"Трьома гелікоптерами Мі-8 завдано удару по наших позиціях, у спробі відбити Миколаївку. Не маючи успіху, ухиляючись від нашої зброї, гелікоптери ретирувалися. Втрат немає.", — інформує ОК "Південь".

Водночас українська авіація тричі вдарила гелікоптерами та літаками зі скупчення супротивника у Херсонському, Каховському та Бериславському районах Херсонщини.

У районі Нової Каховки ЗСУ завдали ракетного удару по ворожому пункту управління та накопиченню техніки.

Загальні бойові втрати противника на Півдні України минулої доби склали:

• 72 окупанти;

• одна самохідна гаубиця "Мста-С" та дві "Мста-Б";

• мінометний комплекс "Сані";

• п'ять одиниць броньованої техніки;

• два склади з боєприпасами;

• один склад із паливом.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Україна позбавила РФ козиря : що зрозуміли лідери ЄС після візиту до Києва – який шанс переговорів про мир. Експерти розповіли, чи варто очікувати, що після візиту лідерів ЄС до Києва підтримка колективного Заходу України посилиться. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що українські військові вразили ще одну морську мету: що відомо. Війська України дистанційно контролюють ситуацію навколо острова Зміїний – вразили російський буксир. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що відомий журналіст розповів, хто міг злити США плани Путіна щодо нападу на Україну. Це була людина рангом вище за Лавров, вважає розслідувач. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що зростання цін на нафту: США, Великобританія та Євросоюз мають намір створити контр-ОПЕК. Міністр фінансів США Джанет Йеллен повідомила про надзвичайно активні переговори. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини