Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ встановили рекорд за кількістю ліквідованих російських солдатів
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ встановили рекорд за кількістю ліквідованих російських солдатів

Військові України у березні ліквідували рекордну кількість росіян від початку війни.

2 квітня 2023, 08:15 comments2785
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українські військові за березень 2023 року змогли знищити 24,1 тис. російських військових. Цей показник став рекордним за весь час війни проти Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на дані Генштабу.

ЗСУ встановили рекорд за кількістю ліквідованих російських солдатів

Українські військові. Фото з відкритих джерел

Збройні сили України вдало стримують атаки російської армії, про що свідчать дані Генштабу. Згідно з офіційною статистикою ЗСУ ліквідували 24,1 тис. російських військових у березні 2023 року, що стало найбільшим показником знищення солдат РФ. Минулого року, у березні українці знищили у понад два рази менше — 11,99 тис. одиниць особового складу армії Росії.

Аналітики ISW вважають, що зимовий наступ росіян, який почався з січня, зазнав провалу. Про це свідчить і кількість ліквідованих росіян в останні три місяці. У січні військові ЗСУ знищили 21,7 тис. російських солдатів, а в лютому – 21,47. У попередні всі місяці кількість вбитих росіян не перевищувала 20 тис. військових.

Таким чином, згідно зі статистикою ЗСУ, станом на 2 квітня українські військові знищили 174,5 тис. російських солдатів. 3,6 тис. танків та майже 7 тис. бойових броньованих машин.

Переглянути інфографіку кількості знищених російських військових можна нижче:

ЗСУ встановили рекорд за кількістю ліквідованих російських солдатів - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про Дмітрія Медведєва, який відреагував на слова прем'єра Угорщини Віктора Орбана щодо розмов в Євросоюзу про введення миротворчих сил союзників на територію України.

Також "Коментарі" писали, що після передачі штурмових літаків уряд європейської країни прийняв рішення відправити ще й бойові гелікоптери до України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Михаил

2 квітня 2023, 07:37

Только не солдат, а боевиков российских террористических группировок.


Новини