Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ вперше знищили іранський безпілотник, - СтратКом
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ вперше знищили іранський безпілотник, - СтратКом

Ворожу мету приземлили поблизу Куп'янська Харківської області.

13 вересня 2022, 10:48 comments1171
Поділіться публікацією:

Українські захисники з великою ймовірністю збили перший іранський ударний безпілотник, який використали російські загарбники. Ворожу мету приземлили поблизу Куп'янська Харківської області. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на Telegram-канал Статкому ВСУ.                                                                                                                                                                     

ЗСУ вперше знищили іранський безпілотник, - СтратКом

ЗСУ вперше знищили іранський безпілотник під Куп'янськом (t.me/AFUStratCom)

"З великою ймовірністю можна стверджувати, що Збройні Сили України вперше знищили іранський ударний безпілотний літальний апарат поблизу Куп'янська", — йдеться у повідомленні.

Зазначено, що аналіз зовнішнього вигляду елементів крила безпілотника дозволяє стверджувати – українським захисникам вперше вдалося знищити іранський БПЛА. Йдеться про далекобійне БПЛА-камікадзе Shahed-136.                                                                                       

Читайте також на порталі "Коментарі" — позаду 200 днів повномасштабної війни Росії проти України. Які головні економічні підсумки для України та РФ через 200 днів від початку повномасштабної російської агресії. У цьому питанні видання "Коментарі" розбиралося разом із експертами.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російське керівництво буде готове до нормальних переговорів з Україною лише тоді, коли змириться з тим фактом, що її можливості продовжувати війну закінчились і вона не здатна навіть утримати те, що захопила раніше. Тоді Кремль намагатиметься будь-яким шляхом стабілізувати ситуацію. Таку думку в інтерв'ю "РБК-Україна" висловив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини