Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ "відправили у пекло" гелікоптер Мі-8 у Донецькій області
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ "відправили у пекло" гелікоптер Мі-8 у Донецькій області

Українські військові збили російський гелікоптер Мі-8 у Донецькій області

1 листопада 2022, 21:43
Поділіться публікацією:

1 листопада, українські захисники збили ворожий гелікоптер Мі-8, що у Донецькій області. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на заяву командування Повітряних сил Збройних сил України.

ЗСУ "відправили у пекло" гелікоптер Мі-8 у Донецькій області

ЗСУ збили Мі-8 у Донецькій області (фото з відкритих джерел)

"Зенітним ракетним підрозділом повітряного командування "Схід"о 9-й годині збито російський вертоліт Мі-8", — йдеться у повідомленні військових.

Окрім цього, вже через три години українські воїни збили чергову ворожу ціль, зокрема безпілотний літальний апарат оперативно-тактичного рівня.

 Усю техніку росіян ЗСУ збили у Донецькій області.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Путіна вперше визнали, що РФ може розпастись. Деокупація Україною своїх територій є "прямим приводом" для застосування Росією ядерної зброї. Адже відторгнення від Росії частини територій, які Москва тепер вважає своїми, загрожує розвалом РФ. Таку заяву в телеграм зробив заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв. За його словами, Україна відкрито заявляє, що її мета – це повернення всіх територій, які входили до її складу, починаючи з 1991 року. Далі екс-президент підвів до того, що Росії у такому разі доведеться застосувати ядерну зброю, що, за словами Медведєва, добре відомо західним лідерам. Вони це розуміють і свідомо підводять ситуацію до того, що може спалахнути ще більший конфлікт.

Також "Коментарі" писали про те, що ЗСУ ліквідувала рекордну кількість російських військових у жовтні. Збройні сили України продовжують знищувати російських окупантів. За жовтень вдалось ліквідувати 12 тис. 860 російських військових. Таку статистику надає портал russian-casualties.in.ua на основі інформації Генерального штабу України.

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kpszsu/2126
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини