Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ вибили ворога з Красногорівки: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ вибили ворога з Красногорівки: подробиці

Українська армія звільнила місто Красногорівка

28 лютого 2024, 21:50
Поділіться публікацією:

Третя штурмова бригада вибила російських окупантів з міста Красногорівка Донецької області.

ЗСУ вибили ворога з Красногорівки: подробиці

Красногорівка перейшла під контроль ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як повідомили у бригаді, напередодні сили армії РФ атакували південно-східну частину Красногорівки та ввійшли до міста.

"Аби не дозволити ворогу закріпитися, підрозділи Третьої окремої штурмової бригади, бійці 1-го та 2-го штурмових батальйонів здійснили бойову операцію із зачистки міста від сил ворога. За короткий проміжок часу противник встиг підготуватися до тривалої оборони та, попри спротив і важкі бої, штурмові групи бригади завдали противнику невідворотних втрат — близько 100 окупантів "200-ми" та "300-ми". Росіяни відмовлялися від здачі в полон та були ліквідовані у зайнятих ними будинках", — йдеться у повідомленні пресслужби Третьої штурмової бригади.

Зазначається, що станом на вечір 28 лютого Красногорівка знаходиться під контролем українських військ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що США не планують надсилати своїх військовослужбовців в Україну для участі у війні з російською армією, повідомила спікерка Ради національної безпеки при Білому домі Адрієнн Вотсон. Вона наголосила, що Джозеф Байден раніше вже зробив чітку заяву про те, що США не відправлятимуть свою армію на війну в Україні, і відтоді рішення американського президента не змінилося.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що США сподіваються, що в Росії з’явиться ліберально-демократична опозиція, яка якимось незрозумілим чином зможе отримати владу. Однак проблема в тому, що у цієї опозиції немає реальних інструментів приходу до влади. Другий фактор, який майже не враховують США, – це Китай. Пекін ні за яких обставин не віддасть всю Росію під вплив Заходу, як це було 1990-х роках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини