Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ вдарили по важливому об'єкту РФ на фронті: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ вдарили по важливому об'єкту РФ на фронті: подробиці

На одному з напрямків фронту розвідники виявили та завдали вогневої поразки за пунктом розміщення автомобільної техніки окупантів"

6 липня 2024, 11:22
Поділіться публікацією:

Українські розвідники завдали серії успішних FPV-ударів з метою російських окупантів. Їх здійснили оператори підрозділу ГУР Міноборони України "Ghost". Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в повідомленні ГУР.

ЗСУ вдарили по важливому об'єкту РФ на фронті: подробиці

ГУР Міноборони. Фото: із відкритих джерел

"На одному з напрямків фронту розвідники виявили та завдали вогневої поразки за пунктом розміщення автомобільної техніки окупантів", — йдеться у повідомленні.

Також було знищено або пошкоджено кілька російських комплексів спостереження та розвідки, у тому числі "Муром-П", систему РЕБ "Стриж", ретранслятор зв'язку та електропідстанцію, яка живила загарбників електроенергією.

Читайте також на порталі "Коментарі" – жорстокі бої на фронті не вщухають. Однак жодна зі сторін не може досягти стратегічного успіху у війні. Про що свідчить така ситуація? Коли може вирішитись доля війни? Видання "Коментарі" розбиралося у цих питаннях, проаналізувавши думки експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – зламати ситуацію на фронті можна, але це буде дуже складно зробити. Необхідно ухвалити два ключові рішення, які зможуть переламати ситуацію у війні з Росією. Таку заяву зробив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, повідомляє LRT.

"Переломити ситуацію можна, але дуже складно. У ній багато складових і багато рішень, які необхідно ухвалити. Деякі з них залежать від нас, і ми приймаємо ці рішення. Деякі рішення залежать від наших партнерів, і вони теж, як правило, розуміють, що ці рішення необхідно ухвалювати", — заявив міністр закордонних справ.

Раніше "Коментарі" писали – у США розповіли, як бачить Путін "закінчення" війни в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини