Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ вдарили по Антонівському мосту за наводкою зрадника Стрємоусова
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ вдарили по Антонівському мосту за наводкою зрадника Стрємоусова

За інформацією Братчука, всі українські ракети влучили точно в ціль

4 жовтня 2022, 23:04 comments30379
Поділіться публікацією:

Маріонетка Кирило Стрємоусов, що є нібито "заступником" гауляйтера окупованої частини Херсонської області, дав наводку на Антонівський міст, що дуже важливий для російських окупантів. Таку заяву зробив  радник голови Одеської ОВА Сергій Братчук у коментарі для "24 каналу".

ЗСУ вдарили по Антонівському мосту за наводкою зрадника Стрємоусова

Антонівський міст (фото з відкритих джерел)

"Ми тобі дякуємо, Кирило. Все одно потрібно буде відсидіти в українській в’язниці, але може якийсь рік із терміну приберуть. І, як то кажуть, Антонівський міст – знову все", – розповів Братчук.

За словами Братчука, усі українські ракети потрапили точно в ціль, а ворожа ППО нічого не змогла збити. Відомо, що цей міст дуже важливий для російських окупантів, адже саме через нього їде російська техніка з окупованого Криму, інших територій на лівому березі Дніпра.

 Окрім цього, 4 жовтня, у соцмережах місцеві жителі писали про нові вибухи в районі Антонівського мосту.

Нагадаємо, що у Міноборони РФ визнали свої серйозні поразкиУкраїнські захисники вибили російських окупантів майже з усієї території Харківської області та сильно відтіснили на півночі Херсонської області. З карти бойових дій в Україні, яку опублікувало оборонне відомство РФ, можна зробити висновок, що окупаційні війська відступили майже з усієї Харківської області. Окрім цього, російським окупантам таки довелося визнати, що у північній частині Херсонської області, вони також відступають. Крах росіян на півдні України також зафіксований та позначений на картах їх Міністерства оборони. До слова, він виявився набагато суттєвішим, аніж з різних карт, що публікували ЗМП. Нещодавно на російських картах лінія фронту проходила в районі Давидового Броду, Добрянки та Золотої Балки.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини