Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ ухвалили рішення про вихід з Авдіївки. Що про це свідчить
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ ухвалили рішення про вихід з Авдіївки. Що про це свідчить

Росіяни продовжують просуватися в Авдіївці

16 лютого 2024, 19:19 comments1376
Поділіться публікацією:

Переміщення російських загарбників в Авдіївці Донецької області говорить про те, що українське військове керівництво ухвалило рішення про вихід Збройних сил з міста, вважає екс-командир роти 47-ї Окремої механізованої бригади "Магура", старший лейтенант ЗСУ Микола Мельник.

ЗСУ ухвалили рішення про вихід з Авдіївки. Що про це свідчить

В Авдіївці тривають бої. Фото з відкритих джерел

На його думку, бійці Головного управління розвідки, Третьої окремої штурмової бригади та інших підрозділів прибули в Авдіївку, щоби стабілізувати лінії зіткнення та допомогти військовослужбовцям 110-ї Окремої механізованої бригади залишити місто.

"Судячи з просування росіян, прийняте рішення щодо поступового виходу з Авдіївки. Підсилення Авдіївського укріпрайону 3-ю ОШБр, підрозділами ГУР та іншими підрозділами мало на меті стабілізацію лінії зіткнення, щоб вихід 110-ї ОМБр не перетворився у повний розгром", — вважає офіцер ЗСУ.

Микола Мельник наголосив, що в Авдіївці неможливо організувати нормальне логістичне забезпечення бойових підрозділів після перекриття дороги на Орлівку.

Офіцер також висловив сподівання, що "нові оборонні рубежі вже підготовлені, а не як завжди".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський припустив, що Навальний був убитий Володимиром Путіним. очільник України додав, необхідно завжди пам’ятати, що "Росія завжди вбиває". Світові топ-політики вважають, що російський диктатор Володимир Путін міг прикласти руку до смерті опозиціонера Олексія Навального. Зокрема, вони припускають, що глава Кремля хоче будь-якою ціною зберегти свої позиції.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що співвідношення сил у районі міста Авдіївка Донецької області один до семи на користь російських загарбників. За словами речника Третьої окремої штурмової бригади Олександра Бородіна, ситуація в місті критична. Речник повідомив, що українським підрозділам в Авдіївці доводиться працювати в умовах, коли їх обстрілюють з усіх сторін. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини