Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ терміново звернулися до білоруських військових: у чому справа
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ терміново звернулися до білоруських військових: у чому справа

Українські захисники просять військових Білорусі не робити фатальної помилки і не виконувати злочинні накази

20 липня 2022, 14:23 comments1344
Поділіться публікацією:

Українські захисники безпосередньо звернулися до білоруської армії із закликом не виконувати накази командування та не вступати у повномасштабну війну проти України на боці російського агресора. Збройні сили України закликають військових Білорусі зробити правильний вибір і не вплутуватися в авантюру, яку затіяла Москва. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на відеозвернення, опубліковане Управлінням стратегічних комунікацій ЗСУ.

ЗСУ терміново звернулися до білоруських військових: у чому справа

ЗСУ терміново звернулися до військ Білорусі (mil.in.ua)

У зверненні йдеться про те, що краще білоруським військовим залишатися вдома, не виконувати злочинних наказів. Якщо ж білоруські військові виконають накази своїх командирів, то може статися непоправне – український та білоруський народи навіки стануть ворогами. Тому майбутнє самих білорусів, як і майбутніх дітей залежить виключно від них самих.

"Залишайтеся вдома. Не виконуйте злочинні накази. Не робіть наші народи ворогами. Ваше майбутнє та майбутнє ваших дітей залежить лише від вас самих", — йдеться у відеозверненні.

Варто зазначити, що Білорусь продовжує зберігати загрозу поблизу українського кордону, проводячи в районах, що межують з Україною, військові навчання. У Лукашенка оголосили, що ухвалили рішення продовжити військові навчання до 23 липня. Водночас через загрозу вторгнення білоруських військ у Північній операційній зоні України продовжуються заходи щодо посилення оборони та вдосконалення рівня захисту кордонів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін назвав причину, чому він не зустрінеться із Зеленським.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Китай проти США, отже, за РФ: про що говорить нова заява КНР — у чому загроза для України. Експерти розповіли у ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини