Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ просуваються в кількох напрямках в двох областях, - Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ просуваються в кількох напрямках в двох областях, - Зеленський

Президент закликав морально підтримати громадян на окупованих територіях півдня та розповів, що ЗСУ просуваються та відтісняють ворога

7 липня 2022, 09:25
Поділіться публікацією:

Збройні сили здійснюють контратаки та просуваються, звільняючи від ворога населені пункти на півдні. Про це повідомив президент Володимир Зеленський в зверненні на 133 день повномасштабної війни з російським агресором.

ЗСУ просуваються в кількох напрямках в двох областях, - Зеленський

Фото Генеральний штаб ЗСУ

За його словами, є просування на кількох тактичних напрямках — в Херсонській та Запорізькій областях. Також глава держави закликав розповідати правду про те, що наша армія відбиває ворога громадянам на окупованих південних територіях, адже там росіяни заблокували доступ до соціальних мереж, месенджерів і YouTube, щоб просувати свою кремлівську пропаганду.

"Використовуйте будь-яку можливість, щоб сказати людям в окупованих районах, що ми про них памʼятаємо і за них ми боремося. Боремося за весь наш південь, за весь український Донбас – там зараз найбільш жорстоке протистояння біля Слов’янська й Бахмута. Боремося за Харківщину", — наголосив Володимир Зеленський.

Також президент наголосив, що робота західної артилерії на фронтах вже помітна – ЗСУ знищують ворожі склади з боєприпасами та інші точки, які важливі для логістики російських окупантів. Тому це допомагає знижувати наступальний потенціал ворога та збільшувати втрати.

Як писав портал, відомо скільки українок захищають Батьківщину зі зброєю в руках в силових структурах. За даними МВС, в підрозділах служать більше 66 тисяч жінок — в Нацгвардії, поліції, ДСНС та службах, що забезпечують охорону та контроль на кордонах. Про це повідомила заступниця Міністра внутрішніх справ України Катерина Павліченко.

Також ми писали, що відомо, які країни продовжують купувати російські нафту та газ та скільки росія заробила на експорті за перші 100 днів війни з Україною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/OP_UA
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини