Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ посунули ворога на Харківщині: що про це відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ посунули ворога на Харківщині: що про це відомо

Українська армія відбила у росіян частину позицій у Харківській області

3 липня 2024, 00:30
Поділіться публікацією:

Бійці 92-ї штурмової бригади ЗСУ за останній тиждень з важкими боями вибили російських окупантів з низки позицій на Харківщині.

ЗСУ посунули ворога на Харківщині: що про це відомо

РФ не припиняє активні бої на Харківщині. Фото з відкритих джерел

Як повідомив командир батальйону ударних безпілотників "Ахіллес" Юрій Федоренко, ЗСУ змогли стабілізувати ситуацію, через що росіяни не здатні просуватися вглиб оперативного простору.

За його словами, ЗСУ на Харківщині контратакують та вибивають окупантів з їхніх позицій. 

"Інколи у соцмережах з'являються дописи, що російські вояки виходять з Глибокого. Зауважу, що за останній рік я жодного разу не бачив, щоб ворог добровільно виходив з того чи іншого населеного пункту. Загарбники вибиваються з кожної позиції у зустрічному бою, а після закріплення Сил оборони росіяни все одно намагаються поновити своє положення. Динаміка бойових дій дуже жвава", – розповів Юрій Федоренко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що дебати між Дональдом Трампом та Джо Байденом, які були невдалими для чинного президента США, майже не вплинули на позицію американських виборців. Водночас опитування показало, що Байден втратив тільки невелику частку потенційних виборців. Після дебатів 46,7% потенційних виборців заявили, що розглядають можливість проголосувати за Байдена, що на 1,6% менше, ніж було до дебатів. 

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що якщо Україна не отримає запрошення в НАТО у найближчі 1-2 роки, то така можливість може зникнути назавжди, заявив голова правління Українського кризового медіацентру Валерій Чалий. "Якщо в найближчі рік-два не буде запрошення України в НАТО, ця можливість для України і для НАТО закриється назавжди. Україна буде змушена шукати альтернативний шлях", — сказав Валерій Чалий.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини