Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ пішли вперед на Запорізькому напрямку: вибили окупантів і захопили нові рубежі
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ пішли вперед на Запорізькому напрямку: вибили окупантів і захопили нові рубежі

ЗСУ відбили три атаки ворога на південний схід від Роботиного, розповів Іван Федоров.

26 січня 2024, 21:25
Поділіться публікацією:

Військові  ЗСУ  пішли вперед і   успішно просунулись  на ділянці фронту  Запорізького напрямкуПро успіхи українських  бійців  написав в  Telegram  міський голова  Мелітополя Іван Федоров.

ЗСУ пішли вперед на Запорізькому напрямку: вибили окупантів і захопили нові рубежі

ЗСУ просуваються вперед на Запоріжжі (фото з відкритих джерел)

Як він наголосив,  військові підрозділів  Сил оборони України просунулись  вперед на території неподалік населеного пункту Вербове Запорізької області.

"У Запорізькому напрямку Сили оборони України просунулися на захід від Вербового", — зазначив  український посадовець.

Іван Федоров  ще повідомив, що українські військовослужбовці  відбивали три атаки  загарбників на південному  сході  від Роботиного на Запоріжжі.

При цьому, аналогічну  інформацію про просування  Сил оборони  в Запорізькому  регіоні  ще підтвердив  ресурс DeepState і  оприлюднив  відповідну карту  району бойових дій.

"Сили оборони України просунулися на захід від Вербового. На схід від Тернів тривають бої, лінія зіткнення уточнюється", — зазначено  в публікації.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що як довго ЗСУ ще зможуть утримувати АвдіївкуРосійські загарбницькі війська готуються до нової хвилі атак у районі Авдіївки. Окупанти зосередили там десятки тисяч резервів для нової атаки проти Сил оборони. Про це в ефірі каналу "Еспресо" заявив офіцер "Легіону Свободи", майор МВС Максим Морозов. 

 Ветеран АТО, військовий оглядач Євген Дикий в інтерв'ю "Фокусу" підтвердив, що у битві за Авдіївку знову настала фаза дуже інтенсивних боїв, у яких Силам оборони вдається завдавати агресору втрат у співвідношенні 10 до 1.

 За словами експерта, в Авдіївці ЗСУ вдалося зловити росіян у пастку у дев'ятому мікрорайоні. Там утворився вузький коридор контрольованої супротивником території, вийти живими з якого росіяни навряд чи зможуть.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини