Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ обрали нову ціль в Росії: куди пішли штурмом і чому у росЗМІ істерика
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ обрали нову ціль в Росії: куди пішли штурмом і чому у росЗМІ істерика

ЗСУ пішли штурмом на Білгородську область

27 серпня 2024, 12:25 comments2971
Поділіться публікацією:

Російські ЗМІ запевняють, що українські військові пішли на штурм Білгородської області. За їхньою інформацією, ЗСУ на 8 бронемашинах підійшли до кордону з Білгородською областю. Росіяни стверджують, що просто зараз тривають бойові дії біля Нехотіївки.

ЗСУ обрали нову ціль в Росії: куди пішли штурмом і чому у росЗМІ істерика

Білгород

Зокрема про спробу прориву українськими військовими кордони з Білгородською областю повідомило російське видання Shot.

"ЗСУ на 8 бронемашинах підійшли до кордону з Білгородською областю — бій з російськими прикордонниками йде біля Нехотіївки. Попередньо, у противника 8 бронемашин і до 60 військових. При підході до кордону були відкинуті артилерією та авіацією, але ті, що сховалися в лісосмузі. вести вогонь. Б'ються за КПП", — пише видання.

Водночас російське видання Mash стверджує, що у штурмі російських позицій беруть участь 500 українських військових. Журналісти повідомляють, що нібито Сили оборони намагаються прорватися в районі Нехотіївки та "Шебекіно" Білгородської області. Більше того, росіяни традиційно стверджують, що у складі групи є "іноземні найманці" з Польщі, Грузії та навіть США.

"За нашими даними, у Нехотіївки йде бій — там українські солдати чисельністю до 200 осіб на кількох БМП висадилися на позиції біля держкордону і спробували його пройти", — йдеться у повідомленні "Маш".

При цьому вказується, що нібито решта українських військових пішла на пропускний пункт "Шебекіно".

"Зараз там триває бій. Прикордонники дали відсіч, потім прилетіли гелікоптери та обстріляли угруповання противника", — заявили російські пропагандисти.

Вони також стверджують, що прорив кордону на Білгородщині відбувався за такою самою схемою, як і на Курщині.

Водночас, українське командування поки що бої на Білгородщині не коментує.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що незважаючи на успіхи ЗСУ в Росії, ситуація в Донецькій області для українських військових виглядає не так райдужно.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини