Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ мінуснули ще два ворожі літаки. В чому секрет успіху українських військових
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ мінуснули ще два ворожі літаки. В чому секрет успіху українських військових

19 лютого сили ППО на східному напрямку збили винищувач-бомбардувальник Су-34 та винищувач Су-35С, повідомив у Телеграмі командувач Повітряних Сил Микола Олещук, передає портал «Коментарі»

19 лютого 2024, 12:18 comments1263
Поділіться публікацією:

Інформацію про збиті ворожі літаки підтвердив також Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

ЗСУ мінуснули ще два ворожі літаки. В чому секрет успіху українських військових

ЗСУ знищили російські літаки

"Сьогодні зранку Повітряні Сили Збройних Сил України знищили два російські літаки, які завдавали ударів керованими авіабомбами по позиціях наших військ. Один винищувач-бомбардувальник Су-34 та один винищувач Су-35С. Дякую за роботу!"
— зазначив він.

Масове збиття російських літаків на фронті, яке ми спостерігаємо останнім часом, в ефірі телемарафону прокоментував військовий експерт Петро Черник. При цьому, за його словами, радує те, що у країни-окупанта не так уже і багато літаків – всього лише близько 140 одиниць.

"Це найсучасніша машина, яка в них є у цій категорії і вона доволі дошкульна, адже може брати на борт до 6 керованих авіаційних бомб, особливо в калібрі 500 кг. Вони змогли інтегрувати оцей універсальний модуль до них. І тепер на відстані від 40 до 70 кілометрів можуть скидати цю серйозну для нас зброю",
– сказав Черник.

Саме тому, підкреслив військовий експерт, знищення ворожих літаків – дуже важливе для Сил оборони.

"Але виявляється, що вундервафе не існує і в нас вже є сили, засоби, інтелект та мотивація, як з цим боротися. Адже треба битися з носієм – збити бомбу практично неможливо",
– сказав Черник.

Нагадаємо, 17 лютого сили ППО збили два ворожі винищувачі-бомбардувальники Су-34 та один винищувач Су-35. Окрім того, відомо, що станом на 19 лютого 2024 року загальні втрати Росії складають 336 літаків та 325 гелікоптерів.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на думку військового Ігоря Луценка, ЗСУ необхідно збивати ворожі літаки, щоби вони не могли закидати українські позиції керованими авіабомбами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ввв

19 лютого 2024, 17:00

Верим))) Не2,а22))


Новини