Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ мають успіхи на лівобережжі Дніпра: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ мають успіхи на лівобережжі Дніпра: що відомо

ЗСУ розширили плацдарм на лівобережжі Дніпра

9 березня 2024, 18:37
Поділіться публікацією:

Українські військовослужбовці в операційній зоні Сил оборони півдня утримують позиції, здійснюють заходи з укріплення та розширення плацдарму на лівобережжі Дніпра.

ЗСУ мають успіхи на лівобережжі Дніпра: що відомо

Українська армія продовжує стримувати наступ РФ. Фото з відкритих джерел

У Силах оборони півдня повідомили, що на лівобережжі Дніпра не припиняється щоденна контрбатарейна боротьба, ворог здійснює артилерійські та мінометні обстріли в районі Кринок.

Повідомляється, що українські воїни утримують позиції, здійснюють заходи з укріплення та розширення плацдарму на лівобережжі Дніпра".

У Силах оборони півдня також розповіли, що окупанти активно проводять аеророзвідку, продовжують тиск артилерією, застосовують велику кількість ударних дронів різних типів та вперше за десять днів спрямували керовану авіабомбу з літака тактичної авіації, вдаривши по середмістю Херсону. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський не підтримав ініціативу президента Туреччини Реджепа Ердогана щодо участі представників Росії у мирному саміті. За словами українського президента, представники РФ можуть бути запрошені на саміт миру лише після того, як цивілізовані країни розроблять план закінчення війни в Україні.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що колишній Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний навряд чи буде на своєму місці, обіймаючи посаду посла України у Великобританії, вважає політолог Андрій Городницький. "Я не пригадую відомого дипломата Залужного. Відомого воєначальника і генерала – так, а посла — ні. Нівеляція дипломатичного корпусу продовжується. І це у жодному разі не образа Валерія Залужного", — наголосив політолог.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини