Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ дійшли до другої лінії оборони росіян: екскомандир "Айдару" назвав напрямок
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ дійшли до другої лінії оборони росіян: екскомандир "Айдару" назвав напрямок

Євген Дикий розповів у якій області українські військові дійшли до другої лінії оборони росіян та чим вона відрізняється від першої.

9 серпня 2023, 10:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній командир батальйону "Айдар" Євген Дикий заявив, що ЗСУ прорвали першу "лінію Суровікіна" та вже вийшли на другу у трьох напрямках. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на випуск програми "Дикий і Лиховій" на youtube-каналі "Новинарня".

ЗСУ дійшли до другої лінії оборони росіян: екскомандир "Айдару" назвав напрямок

Українські військові. Фото з відкритих джерел

Євген Дикий розповів, що українські бійці змогли дійти до другої лінії оборони росіян.

"Відбувся вихід на другу лінію росіян щонайменше в трьох районах: Старомайорське, Оріхове, Роботине. Це три точки де ми вже зараз б’ємось не об першу з трьох ліній, а вже у другу, головну, так звану "лінію Суровікіна", — заявив колишній командир "Айдару".

Усі названі екскомандиром "Айдара" населені пункти знаходяться у Запорізькій області. 

Дикий вказує, що оборонні лінії росіян мають значні відмінності. Перша лінія російської оборони, за його словами це опорні пункти, де концентрації вогневих місць розміщені пунктиром по захисній смузі Суровікіна. Однак вона складається з практично суцільних мінних полів.

Щодо другої лінії, Дикий запевняє, що там менше мінних полів, через те, що росіяни не могли замінувати суцільною лінію, адже не змогли б переміщатись між лініями. Однак захисна перевага другої лінії це суцільні укріплення.

"Це майже суцільна лінія з сотень кілометрів траншей з бетонованими дотами", — говорить Євген Дикий.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна отримала потужну зброю проти російської армії.

Також "Коментарі" писали, що в Україні створили мережу секретних аеродромів. З них злітають українські бомбардувальники та запускають британські Storm Shadow та французькі Scalp по російських позиціях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини