Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зникнути назавжди: Медведєв розкрив головну мету Кремля по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зникнути назавжди: Медведєв розкрив головну мету Кремля по Україні

Дмитро Медведєв назвав всю Україну Росією

4 березня 2024, 12:35 comments11087
Поділіться публікацією:

Одіозний заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв у черговий раз озвучив свою маячну заяву про те, що путінський режим ніколи не відстане від України, поки та не розпочне ототожнювати себе з Росією. Концепція "Україна – не Росія" має зникнути назавжди. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву колишній президент Росії зробив під час лекції на марафоні "Знання. Перші" у рамках Всесвітнього фестивалю молоді.

Зникнути назавжди: Медведєв розкрив головну мету Кремля по Україні

Дмитро Медведєв. Фото з відкритих джерел

"Україна – не Росія. Ця концепція має зникнути назавжди. Україна – це, безумовно, Росія. Повинні канути в небуття також спроби ігнорувати російську громадську думку. Вона справедливо вважає Україну та її населення частиною нашої загальноросійської цивілізації", – сказав Медведєв.

Він також висловив думку, що Україна зробила велику помилку, коли потрапила до пастки, яку виставили США і тепер нібито український народ розплачується за цей невірний крок.

"Відразу зазначу, те, що відбувається в Україні — це особливий випадок, не йдеться про розширення кордонів нашої держави — Російської Федерації, методом ефективної окупації", — додав екс-президент РФ.

Дії Росії, "це вимушена, але цілком дієва відповідь на русофобську політику бандерівського режиму та колективного Заходу, на його прагнення зруйнувати нашу державність, підірвати незалежність та суверенітет", сказав Медведєв.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дмитро Медведєв прокоментував записи, на яких німецькі офіцери обговорюють можливість завдати удару Кримському мосту. За словами колишнього президента РФ, це свідчить про те, що Німеччина готується до війни з Росією.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини