Знакова перемога – окупанти покинули Зміїний

Після успішної операції українськими ракетними та артилерійськими підрозділами ворог евакуював зі Зміїного

Минулого тижня офіційно стало відомо про те, що ЗСУ розпочали військову операцію на острові Зміїний. Ще до того у ЗМІ почали з'являтися повідомлення про постійні удари по ворожих цілях на острові. З кожним днем ​​повідомлень про удари ставало дедалі більше. І ось сьогодні стало відомо про те, що ЗСУ таки дотиснули окупантів, для яких перебуванням за Зміїним виявилося рівноцінно перебування в пеклі, росіяни залишили острів. Як передає видання "Коментарі", про це у телеграм повідомив нардеп Олексій Гончаренко.

Він зазначив, що військові підтверджують інформацію – після успішної операції українськими ракетними та артилерійськими підрозділами, ворог справді евакуював зі Зміїного залишки гарнізону двома швидкісними катерами. Нині на острові пожежа, лунають вибухи.

Читайте також на порталі "Коментарі" - ЗСУ знову рознесли окупантів на Зміїному та знищили багато техніки РФ на півдні. Українським воїнам вдалося знести ще один гарматно-ракетний комплекс "Панцир – С1". Але це єдина заслуга нашої армії. Військовим вдалося ліквідувати 40 окупантів та знищити багато техніки країни-агресора на півдні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент Росії Володимир Путін цинічно прокоментував теракт у Кременчуці. Хазяїн Кремля запевняє, що російські окупанти не б'ють по цивільних об'єктах в Україні.

"Коментарі" також раніше писали – поки всі обговорюють, що російські війська просуваються в Луганській та Донецькій областях, всі забули про те, що росіяни не залишають спроб окупувати все більше Харківської області. З огляду на штурмові дії окупантів у регіоні стає очевидним, що Путін розраховує на окупацію всієї Харківської області.