Головна Новини Суспільство Війна з Росією Знаходилася в глибокому тилу: на Херсонщині українські воїни знищили новітню російську РЛС (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Знаходилася в глибокому тилу: на Херсонщині українські воїни знищили новітню російську РЛС (ФОТО)

У Блакитному ЗСУ знищили РЛС 48Я6-К1 "Підліт"

20 липня 2022, 12:54 comments1381
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Збройні сили України продовжують знищувати ворожу живу силу та техніку. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Центру стратегічних комунікацій ЗСУ.

Знаходилася в глибокому тилу: на Херсонщині українські воїни знищили новітню російську РЛС (ФОТО)

ЗСУ

Так, за даними СтратКому, під час удару ЗСУ по позиціях окупантів у Лазурному (Херсонська область) було знищено новітню російську РЛС.

Повідомляється, що 48Я6-К1 "Підліт" — твердотільна трикоординатна станція радіолокації з ФАР кругового огляду та виявлення повітряних цілей на малих і гранично малих висотах у складній перешкодовій обстановці. Дана РЛС призначена для видачі цілевказівки для ЗРК С-300, С-400 і т.д.

"ЗСУ продовжують відпрацьовувати об'єкти ППО РОА. Але найцікавіше, що знищили її в Херсонській області, більш ніж за 100 км від позицій, які зараз займають ЗСУ", — зазначає СтратКом ЗСУ.

Також було надруковано фото знищеної станції.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що чомусь уряду не вдалося переконати іноземних партнерів вкладати гроші в Україну — думка експерта. "Лугано" приречено на провал.

Читайте також про те, що   Китай проти США означає за РФ : про що говорить нова заява КНР – у чому загроза для України. Китай довгий час не робив різких заяв щодо російсько-української війни і тепер уже позначив свою позицію.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Лавров пригрозив Європі справжньою війною та назвав умови Кремля. Глава МЗС Росії вважає, що у війні найбільше зацікавлені США, які активно постачають Україні озброєння.

Також "Коментарі" інформували про те, що   Путін показав, хто його союзники: чому це є небезпечним для України – яка головна загроза від Ірану. Головна загроза, яка походить від співпраці Росії та Ірану – це можливість країни-агресора отримати ударні безпілотники, що може серйозно вплинути на перебіг війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини