Головна Новини Суспільство Війна з Росією Змінюють генофонд. Федоров розповів, скільки росіян заїхало до окупованого Мелітополь
commentss НОВИНИ Всі новини

Змінюють генофонд. Федоров розповів, скільки росіян заїхало до окупованого Мелітополь

Росія масово завозить на окуповані території своїх громадян. За час окупації Мелітополя його населення виросло, розповів у «Телеграмі» мер міста Іван Федоров, передають «Коментарі»

30 січня 2024, 14:04
Поділіться публікацією:

За часи російської окупації населення Мелітополя Запорізької області збільшилося, про це повідомив мер міста Іван Федоров. За його словами, незважаючи на те, що більше половини жителів міста поїхали — на їхнє місце привезли близько 100 тисяч громадян Росії.

Змінюють генофонд. Федоров розповів, скільки росіян заїхало до окупованого Мелітополь

Росіяни активно заселяють Мелітополь

Крім того, Федоров розповів, що до 24 лютого 2022 року у Мелітополі проживало 150 тисяч осіб. Протягом півроку після окупації з міста на підконтрольну Україні територію та за кордон виїхала більша частина корінних мешканців.

"Однак майже за два роки рашисти завезли до Мелітополя близько 100 тисяч гастролерів, військових, гастарбайтерів та інших чужорідців із РФ"
, — заявив він.

На думку Федорова, росіяни такими діями просто змінюють генофонд на захоплених територіях.

"Населення тимчасово окупованого Мелітополя побільшало, ніж було до повномасштабного вторгнення та окупації... Окупанти викорінюють українців, тисячами завозять гастролерів з Росії та змінюють генофонд нації на тимчасово окупованих територіях"
, — написав міський голова.

Раніше "Коментарі" писали, як мешкає Мелітополь під окупацією. За інформацією Федорова, окупанти продовжують грабувати підприємства, елеватори та людей на окупованих територіях Запорізької області.

При цьому "Коментарі" писали, що, на думку американських аналітиків, росіяни не готові втрачати Мелітополь. Більше того, як російське військове командування імовірно готове пожертвувати деякими позиціями на півдні та сході, щоб зміцнити Мелітополь та Бердянськ.

Крім того, як писали "Коментарі", експерти поділилися прогнозами, коли може бути звільнено Мелітополь.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини