Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗМІ розкрили проблеми українських військових під час навчань в країнах НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ розкрили проблеми українських військових під час навчань в країнах НАТО

Французьке видання з'ясувало, які проблеми виникають під час навчань українських військових у країнах НАТО.

1 жовтня 2023, 12:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українські військові, які пройшли навчання в країнах НАТО розповідають, що отриманні знання не мають нічого спільного з реальністю на полі бою. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на французьке видання Le Monde.

ЗМІ розкрили проблеми українських військових під час навчань в країнах НАТО

Під час навчань в країнах НАТО виникають проблеми. Фото з відкритих джерел

Невдовзі після початку війни багато європейських країн запропонували навчання, показуючи українцям, як працює сучасне західне обладнання. Однак не все працює так, як хотілося б, і українці вказують на різні проблеми.

Le Monde пише, що проблеми існують на рівні перекладу. Французьке видання описує ситуацію, коли інструктор НАТО розповів, що перед тим, як надавати допомогу постраждалому, треба спочатку подумати про власну безпеку. Однак ці слова українським бійцям переклали по-іншому, зазначивши, що якщо хтось поранений, просто вбийте його заради власної безпеки.

Інший військовий розповів про єдине, що зміг навчитись у Німеччині. За його словами це було лише те, що під час поїздки на склад зі зброєю він повинен був повідомити заздалегідь про зустріч та вказати озброєння, яке мав взяти. Український військовий пропонує НАТО відправити своїх людей на фронт, щоб краще побачити ситуацію.

"Росія швидко вчиться і реагує на нові ситуації. Як тільки ми розгорнули артилерію, російські військові відповіли миттєвою атакою", – розповів солдат з позивним "Несквік".

В інтерв'ю Le Monde українські командири заявили, що новобранці, які повернулися з навчань НАТО, отримали лише базові знання і ще не придатні для відправлення на фронт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Британія хоче відправити своїх інструкторів НАТО в Україну для навчань українських військових.

Також "Коментарі" писали про російського політика Дмитрія Медведєва, який пригрозив вбивствами британських солдатів в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.lemonde.fr/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

1 жовтня 2023, 12:17

Росія швидко вчиться? Навіть зеки? Тоді чому усе українське командування більше року вихвалялась що росіяни нічому не вчаться і воюють саперними лопатами і танками яким 70 років? Всю непереможність збудували на юдейський корумпованій брехні, а тепер винні ті, які нас підтримали в усьому. Тільки завдяки підтримки заходу ми ще існуємо, але корумповане та гниле всю провину зараз на них перекладає.


Новини