Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗМІ назвали одну з найбільших атак дронами по Росії: чому Кремлю варто переживати
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ назвали одну з найбільших атак дронами по Росії: чому Кремлю варто переживати

Forbes оцінив удар по авіабазі з КАБами

2 травня 2024, 18:20 comments1626
Поділіться публікацією:

Удар дронами по російському військовому аеродрому "Кущевська" зі складом плануючих бомб (КАБ) на Кубані 27 квітня став однією з найбільших атак із застосуванням БПЛА по території РФ з моменту широкомасштабного вторгнення. Про це пише Forbes.

ЗМІ назвали одну з найбільших атак дронами по Росії: чому Кремлю варто переживати

Удар по авіабазі РФ Кущевська. Фото з відкритих джерел

У матеріалі йдеться, що Кремль заявив про знищення всіх 66 дронів, що автори матеріалу ставлять під сумнів, посилаючись на супутникові знімки наслідків атаки, які зняли згорілі будівлі та купи знищених КАБ.

"Знімки також можуть натякати на знищення як мінімум одного винищувача-бомбардувальника Су-34 – основного авіаносця КАБ російських повітряних сил", – пише журнал.

Вказується, що з середини минулого року КАБ стали "чудо-зброєю" для росіян, а українці практично не мають заходів протидії їм. За винятком подібних атак на авіабази.

Імовірно, ударом по російській авіабазі "Кущевська" було знищено десятки плануючих бомб. За даними президента України Володимира Зеленського, лише за квітень Росія застосувала проти України понад 3200 керованих авіабомб.

Читайте також на порталі "Коментарі" — останній місяць весни обіцяє бути для України складним. Росіяни продовжують тиск на фронті, розширюючи плацдарм на Авдіївському напрямі. І явно мають намір або до інавгурації Путіна (7 травня), або до сакральної для себе дати "перемоги" (9 травня) досягти якихось значних успіхів. У свою чергу наша країна сподівається після Великодня (5 травня) отримати, нарешті, винищувачі F-16, веде найважливіші переговори зі США про гарантії безпеки, а також підготовку до червневого саміту миру у Швейцарії. Експерти поділилися з порталом "Коментарі" очікуваннями від ситуації в найближчому майбутньому на фронтах, у внутрішній та зовнішній політиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини