Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗМІ дізналися, яке прохання Макрон, Шольц та Драгі озвучили Зеленському за зачиненими дверима
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ дізналися, яке прохання Макрон, Шольц та Драгі озвучили Зеленському за зачиненими дверима

Замість отримання Україною статусу кандидата в ЄС лідери Євросоюзу озвучили Зеленському свою вимогу

17 червня 2022, 11:40 comments2271
Поділіться публікацією:

На публіці лідери Європейського Союзу Еммануель Макрон, Олаф Шольц та Маріо Драгі, які 16 червня були з офіційним візитом у Києві, заявили, що вони повністю підтримують Україну у війні проти Росії, а також готові підтримати інтеграційні наміри Києва. Але, як і очікувалося, не обійшлося без прихованої мети візиту. За зачиненими дверима лідери Франції, Німеччини та Італії у розмові з президентом України Володимиром Зеленським переконували того піти на переговори з Путіним. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Die Welt".

ЗМІ дізналися, яке прохання Макрон, Шольц та Драгі озвучили Зеленському за зачиненими дверима

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Макрон, Драгі, Шольц підтримали прагнення України отримати статус кандидатів у члени Європейського Союзу, але натомість зажадали від президента України сісти за стіл переговорів із президентом Росії Володимиром Путіним. Це була головна умова того, що Україна отримає статус кандидата в ЄС. Про це публічно не повідомлялося, але за інформацією джерел видання в переговорах віч-на-віч така вимога була озвучена.

Читайте також на порталі "Коментарі" — переговори України та РФ: глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що Москву влаштовувала переговорна позиція Києва. Сергій Лавров зазначив, що наприкінці березня Росія отримала від України на папері пропозиції, які Кремль був готовий обговорювати та використовувати у роботі. Далі Лавров звинуватив Україну в тому, що з середини квітня до цього часу у переговорному процесі настала затяжна пауза. За словами російського дипломата, офіційна влада України не виявляє інтерес до відновлення переговорів і не відповідає на пропозиції Москви.

Також видання "Коментарі" повідомляло – експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, як Україні вдалося позбавити Росію важливого козиря у війні: що зрозуміли лідери Євросоюзу після візиту до Києва – який шанс перезапустити переговори щодо миру.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

17 червня 2022, 11:56

Все вірно, занадто Зе-Асаду подобається його популярність. У мирний час він - зневажаємий корупціонер. І що робити тим, хто не бажає заробляти на війні? Хто 31 рік не драконив варварів? Жити за Берлінською стіною? Виїхати не можна, комендантська година, корупція все списує на війну.


Новини