Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗМІ дізналися, як Путін зібрався рятувати війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ дізналися, як Путін зібрався рятувати війну в Україні

Москва вважає, що вже може помітити похитування європейської єдності.

25 серпня 2022, 15:30 comments3333
Поділіться публікацією:

У Кремлі ухвалили рішення на затягування так званої "спецоперації" не тільки тому, що стратегічних цілей, яких ставив Путін перед початком війни не досягнуто, але ще й тому, що в Москві всерйоз розраховують похитнути європейську єдність, коли почнуться морози і європейці почнуть відчувати дефіцит російського. газу. Ось тоді, сподівається Путін, ЄС може переконливіше почати схиляти Україну погодитися на переговори з Росією на тих умовах, які озвучить російський президент. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "Reuters".

ЗМІ дізналися, як Путін зібрався рятувати війну в Україні

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Посилаючись на два джерела, які знайомі з планами кремлівської верхівки, видання зазначає, що це єдиний шлях до миру, який готові розглянути в Москві, враховуючи, що Київ не хоче розмовляти, доки російські війська не покинуть захоплені території.

"У нас є час, ми можемо почекати", — сказало джерело, близьке до російської влади.

У Кремлі роблять ставку на те, що європейці не впораються з тяжкою зимою. До того є розрахунок на те, що в Європі розпочнуться хвилювання – заворушення, мітинги, пікети. Ось тоді, запевняють джерела, низка європейських лідерів ухвалить рішення, що треба відмовлятися від підтримки України та ставити Київ перед фактом – що треба йти на угоду.

Друге джерело, близьке до Кремля, поінформувало, що Путін та його оточення вважають, що вже може починатися похитування європейської єдності, а отже, цей процес прискориться на тлі наближення зими.

"Буде дуже важко, якщо вона (Ред. війна) затягнеться на осінь та зиму. Тож є надія, що вони (Ред. українці) проситимуть миру", — сказало джерело.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Міноборони Росії зізналося, що вчинило теракт в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини