Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗМІ дізналися, скільки років потрібно Заходу, щоб зробити достатню кількість боєприпасів для України
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ дізналися, скільки років потрібно Заходу, щоб зробити достатню кількість боєприпасів для України

За інформацією FT, Заходу знадобиться два роки, щоб зробити достатню кількість боєприпасів для України

29 січня 2024, 17:15
Поділіться публікацією:

Західним оборонним компаніям знадобиться два роки, щоб набрати обертів і зробити достатню кількість боєприпасів для України. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише рейтингове видання "The Financial Times".

ЗМІ дізналися, скільки років потрібно Заходу, щоб зробити достатню кількість боєприпасів для України

Боєприпаси. Фото з відкритих джерел

У матеріалі йдеться про те, що західні країни змушені збільшувати постачання в Україну одночасно з нарощуванням власних оборонних арсеналів.

"Виробники зброї живуть із фундаментальною дилемою: у мирний час, коли їм потрібен постійний потік контрактів, політики не мають стимулу витрачатися на зброю. Однак у періоди нестабільності витрати на оборону зростають, що призводить до повного портфелю замовлень, але тривалих затримок, оскільки компаніям не вистачає кваліфікованих працівників для заповнення ланцюжка поставок", — йдеться у матеріалі.

При цьому наголошується, що затримки особливо болючі для тих, хто перебуває на передовій.

Один із керівників вищої ланки заявив виданню, що західним оборонним компаніям знадобиться два роки, щоб зробити достатню кількість боєприпасів, щоб українські солдати були забезпечені ними так само добре, як окупанти.

Читайте на порталі "Коментарі" — у вечірньому зверненні 28 січня президент України Володимир Зеленський заявив, що на новий тиждень є графік міжнародної комунікації, який посилить нашу державу. Мова, за його словами, стосується, зокрема, відносин з Євросоюзом загалом, з нашими сусідами в ЄС, а також міжнародними інститутами. Враховуючи проблеми із отриманням допомоги від США, європейська підтримка стає критично важливою для України. Але й у Європі все непросто: піднімають голову радикальні сили, запускаються нові електоральні цикли. Чи виправдаються українські очікування щодо європейської підтримки? Як відносини між Україною та Європою можуть розвиватися у найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини