ЗМІ дізналися, що було ціллю сьогоднішнього ракетного удару окупантів по Києву

За інформацією Kyiv Post, ціллю сьогоднішньої ракетної атаки по Києву була СБУ

Сьогодні вранці країна-агресор завдала чергового запеклого ракетного удару по Києву. За даними ЗСУ, засоби протиповітряної оборони перехопили дві балістичні ракети, запущені з території окупованого Криму, обидві були націлені на центр української столиці. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише видання "Kyiv Post".

При цьому видання, посилаючись на свої джерела у Службі безпеки України, стверджує, що обидві російські ракети були націлені на офіси СБУ.

"За даними джерел Kyiv Post, ракети були націлені на приміщення, де знаходяться високопосадовці СБУ", - пише видання.

Цікаво, що російські пропагандисти з посиланням на джерела у силових структурах стверджують, що 25 березня під час удару по Києву вдалося зашкодити ЗРК "Патріот". За їхньою інформацією, нібито ударів було завдано по аеропорту Жуляни, де нібито і знаходилися ЗРК Patriot. При цьому джерела в силових структурах країни-агресора стверджують, що нібито серед членів екіпажів "знаходилися найманці з країн НАТО". Ну а те, що в мережі вже повно фото, на яких видно, як уламки російської ракети впали в Києві на одне з приміщень, окупанти традиційно не коментують. Мабуть, це є одна з установок ЗРК "Патріот".

Читайте також на порталі "Коментарі" - масована російська ракетна атака на українську енергетику, що відбулася 22 березня, залишається топ-темою дня. Їй сьогодні було присвячене засідання Ставки верховного головнокомандувача. Про неї висловлюються представники Євросоюзу, яку аналізують українські експерти. Портал "Коментарі" продовжує збирати думки про черговий терористичний акт країни-агресора та методи протидії подібним ударам.