Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зірка "Володаря кілець" виступив за Україну: актор Вігго Мортенсен висловив свою позицію
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка "Володаря кілець" виступив за Україну: актор Вігго Мортенсен висловив свою позицію

Актор Вігго Мортенсен підтримав Україну на кінофестивалі у Глазго

4 березня 2024, 13:03
Поділіться публікацією:
На червоній доріжці кінофестивалю у Глазго увагу всіх привернув актор Вігго Мортенсе відомий своєю роллю у культовому фільмі "Володар кілець". Однак не його акторська майстерність стала об'єктом обговорення цього дня, а його принципова позиція.

Зірка "Володаря кілець" виступив за Україну: актор Вігго Мортенсен висловив свою позицію

Актор Вігго Мортенсен підтримав Україну на кінофестивалі у Глазго

У чорній футболці з українським тризубцем Мортенсе висловив свою позицію щодо війни в Україні та розкритикував російського диктатора Путіна. На тлі недавніх подій актор залишився вірним своїм принципам та висловив повагу всім українцям, засудивши російську агресію.

“Два роки смерті, руйнування та неймовірних страждань українського народу. Щоб будь-хто в моїй рідній країні, США, або в будь-якій іншій країні світу ігнорував варварство, захоплення землі Путіним та його уряд, що, як на мене – незрозуміло і не можна пробачити. Я підтримую народ України та його прагнення територіальної цілісності. Хай живе вільна Україна, – заявив Вігго

Актор Вігго Мортенсен не лише заявив про свою підтримку України на кінофестивалі, а й висловив свою позицію щодо політичних подій, що відбуваються у світі. Неодноразово критикувавши колишнього президента США Дональда Трампа, Мортенсен сьогодні продовжує боротьбу за свої принципи. Він виступив проти російської агресії та підтримав Україну у боротьбі за свою незалежність.

Раніше “Коментарі” писали, що російська артистка , яка має українське коріння Любов Успенська оприлюднила чергове марення про війну в Україні та розповіла, чому не засуджує Росію, яка розпочала повномасштабну війну.

Крім того, виконавець із РФ Олександр Малінін часто приїжджав до України, брав участь під час виступів на важливих заходах. Наприклад, 2021 року він прибув на Одещину, де співав на концерті, присвяченому 200-річчю Болграда.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини