Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зима на боці ЗСУ: міністр оборони США розповів, що чекає на росіян в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зима на боці ЗСУ: міністр оборони США розповів, що чекає на росіян в Україні

Ллойд Остін прогнозує, що взимку динаміка на полі бою продовжить змінюватись

17 листопада 2022, 07:22 comments1399
Поділіться публікацією:

Зимовий час не стане періодом, коли українська армія зупинить свій наступ. Навпаки, зима гратиме на боці ЗСУ, бо українські військові будуть краще оснащені, ніж росіяни. До того ж, українські сили продовжать завдавати прицільних ударів по російських шляхах забезпечення спорядженням. Як передає видання "Коментарі", про це заявив міністр оборони США Ллойд Остін під час спілкування з журналістами за підсумками засідання Контактної групи з питань оборони України (так званий "Рамштайн-7"), яке відбулося в онлайн-форматі.

Зима на боці ЗСУ: міністр оборони США розповів, що чекає на росіян в Україні

Ллойд Остін. Фото: із відкритих джерел

Глава оборонного відомства США впевнений, що українці мають усі перспективи утримати той же темп, який вони набрали зараз і продовжити тиск на російських військових на полі бою.

Ллойд Остін не почав розкривати всі подробиці, зазначивши лише, що багато країн, серед яких Канада, виявилися дуже "щедрими" і поставили в Україну багато спорядження та озброєння, яке дуже добре підходить для ведення бойових дій у зимову пору року.

Крім того, зазначив міністр, не треба забувати, що росіяни воюють не на своїй землі і їм постійно не вистачатиме спорядження, адже ЗСУ атакуватимуть шляхи постачання ЗС РФ.

Глава Міноборони США висловив упевненість, що українці матимуть перевагу у боротьбі, як це є зараз. "Але вони продовжать мати перевагу під час переходу до зими", — заявив Остін.

За словами Ллойда Остіна, українці не припустяться операційної помилки і не дозволять росіянам отримати таку необхідну паузу у війні, щоб переозброїтися і перегрупуватися.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Кремлі не приховують, що задоволені реакцією США на падіння ракет у Польщі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

4444

17 листопада 2022, 11:01

Тepмoбeльe нoвoгo пoкoлeния с влaговывoдящeй и тeплooбменной фyнцией, oбладаeт антибaктеpиальными и гипоaллepгенными cвойствaми, большой выбор моделей. Покyпaй по до военной цeнe ----- https://uclck.me/termoua


Новини