Жорстокий удар РФ по Дніпру: що відомо про загиблих та руйнування

У Дніпрі внаслідок російської ракетної атаки постраждала 8-річна дівчинка. Також загинули троє людей

У ніч проти 26 жовтня країна-агресор здійснила ракетну атаку на Дніпро. Відомо, що постраждали щонайменше дев'ятеро людей. Як передає портал "Коментарі", про деталі обстрілу у телеграм повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Чиновник зазначив, що внаслідок обстрілу пошкоджено житлову забудову, також сталася пожежа. Згодом він повідомив про трьох постраждалих людей.

"Двоє чоловіків госпіталізовано. Один із них – у тяжкому стані, пораненій жінці допомогу надали на місці", – написав Сергій Лисак.

За даними ДСНС, внаслідок ракетних ударів частково зруйновано двоповерхову житлову будівлю. Також пошкодження отримали багатоквартирні житлові будинки та одна з медустанов.

З-під завалу двоповерхового житлового будинку рятувальники витягли трьох загиблих. Ще одну жінку вдалося врятувати. Її дістали із зруйнованого будинку та передали медикам.

Усього, попередньо, поранення отримали 18 осіб, серед них 4 дитини.

Варто нагадати, ввечері 25 жовтня під час російської масованої атаки ударними БПЛА територією України один із безпілотників вдарив багатоповерхівкою в Солом'янському районі Києва. Там почалася пожежа на останніх поверхах, було пошкоджено квартири. Загинула людина.

Також пізно ввечері, 25 жовтня, звуки вибухів було чути у Дніпрі, Запоріжжі, Сумах, Конотопі. Військові попереджали, що у напрямку міст летять ракети.

Читайте також на порталі "Коментарі" - російські окупанти вдарили по Херсону: потрапляння в багатоквартирний будинок.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ворог завдав ударів по поштовому відділенню: є загиблі та поранені.