Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Життя росіян мають значення!": В Україні відреагували на заяву культового режисера
commentss НОВИНИ Всі новини

"Життя росіян мають значення!": В Україні відреагували на заяву культового режисера

Секретар РНБО Олексій Данілов відповів на слова Ларса фон Трієра про росіян.

23 серпня 2023, 10:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

"Життя росіян мають значення!": В Україні відреагували на заяву культового режисера

Секретар РНБО Олексій Данілов. Фото з відкритих джерел

Культовий режисер з Данії Ларс фон Трієр відреагував на передачу винищувачів F-16 його країною для України та заявив, що "життя росіян має значення". На такі слова відповів секретар РНБО Олексій Данілов.

Президент України відвідав Данію, де зустрівся з прем’єркою країни Метте Фредеріксен. Під час їх зустрічі вони оглянули літаки F-16, а згодом Данія оголосила, що передасть їх Україні. Данський режисер Ларс фон Трієр засудив поведінку політиків у Instagram. Режисер критикує Зеленського, Путіна та Фредріксен, яка за словами фон Трієра з великою посмішкою "позувала в кабіні однієї з найстрашніших машин для вбивства". У кінці повідомлення Ларс фон Трієр вказав, що "життя росіян має значення!".

На ці слова у Facebook відреагував секретар РНБО Олексій Данілов. 

"Війна — це не кіно, де актори грають у життя та смерть. За кожним живим терористом-росіянином стоїть вбитий українець. Вибір між катом і жертвою стає трагедією, коли митець обирає сторону ката", — пише Данілов.

Український чиновник пояснює, що Україна живе не в абстрактному світі, а в реальності, де росіяни вбивці, де українські міста щоденно зазнають російських ракетних ударів, де вбивають, ґвалтують та катують українських громадян російські військові.

Раніше портал  "Коментарі" повідомляв, що з'явилась реакція представників США на ранкові атаки дронами по території РФ.

Також "Коментарі" писали, що представника Росії Сергія Лаврова зустріли з протестами на саміті БРІКС, активісти підняли транспаранти зі словами "Їдь додому Лавров".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

23 серпня 2023, 09:54

Корумповане IQ медведева разом зі своєю бандою комплексують. Це до інших території йшли добровільно, а до цих мародерів добровільно ніхто не піде. Доведеться вигризати вогняним валом та геноцидом задовольняти свою жагу до територій. Світ бачив що сталось з захищеним Маріуполем Бахмутом Донецьким аеропортом. Як все більше деградували підконтрольні території, а мародери або вугілля за готівку купували або плясати їздили на Росію розважати Путіна грою на роялі без трусиків.


Новини