Головна Новини Суспільство Війна з Росією Жах у Сумах: росіяни скинули авіабомбу на пансіонат для літніх людей, є загиблий (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Жах у Сумах: росіяни скинули авіабомбу на пансіонат для літніх людей, є загиблий (ВІДЕО)

Росіяни скинули авіабомбу на пансіонат для літніх людей, за попередніми даними 12 людей отримали поранення

19 вересня 2024, 18:32
Поділіться публікацією:

19 вересня російська окупаційна армія завдала авіаудару по Сумах за допомогою керованих авіабомб, одна з яких влучила в Сумський геріатричний пансіонат. Про це повідомив керівник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх у коментарі "Суспільному". За його словами, у пансіонаті на момент удару перебували 221 літня людина, і наразі триває евакуація мешканців.

Жах у Сумах: росіяни скинули авіабомбу на пансіонат для літніх людей, є загиблий (ВІДЕО)

Удар по пансіонату для літніх людей

"Є поранені, частина з них перебуває у важкому стані та була доставлена до лікарні. На щастя, загиблих спочатку не було", — зазначив Артюх.

Працівники пансіонату розповіли, що на п'ятому поверсі будівлі на момент удару перебувало 24 особи, причому основний удар припав саме на верхні поверхи.

Пізніше в Сумській ОВА уточнили інформацію. Там повідомили, що одна людина, яка отримала важкі травми, померла в лікарні, ще дев'ять осіб зазнали поранень.

За даними ДСНС, станом на 18:05 поранення отримали 12 осіб. Також рятувальники розповіли, що в наслідок російського удару частково зруйновані технічний і п'ятий поверхи будівлі. Евакуйовано 147 осіб. Людей під завалами немає. Загинула одна особа, 12 отримали поранення, заявили у прес-службі ЛСНС.

Для евакуації літніх людей задіяли 5 автобусів, з яких 2 — від ДСНС, а також 2 медичні бригади для транспортування постраждалих до лікарень та інших пансіонатів.

При цьому, як відзначив журналіст Денис Казанський у Телеграмі, на удар по складу боєприпасів в Торопці російська армія відповіла як зазвичай – скинула бомбу на пансіонат для літніх людей в Сумах.

"По-іншому російські нацисти воювати не вміють", — підкреслив журналіст.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у ніч на 18 вересня у російському населеному пункті Торопець Тверської області було атаковано склад боєприпасів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини