Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський зробив попередження українським партнерам
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський зробив попередження українським партнерам

Президент України Володимир Зеленський назвав Путіна "твариною".

2 січня 2024, 09:15 comments1502
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Володимир Зеленський заявив, що Путін відчуває слабкість, як тварина, тому закликав західних партнерів не проявляти страху й допомагати Україні у війні проти Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Володимира Зеленського для видання The Economist.

Зеленський зробив попередження українським партнерам

Зеленський назвав Путіна твариною. Фото з відкритих джерел

У 2024 році в багатьох країнах світу відбуватимуться вибори, зокрема в США, Індії, Велика Британія, Австрія, Бельгія та інших. Такий чинник змусить ці країни зосередитись на внутрішній політиці, що може призвести до зменшення допомоги Україні.

Натомість Зеленський в інтерв’ю пояснює, що підтримка України у війні захищає світ від подальшої російської агресії на Захід.

"Даючи нам гроші чи зброю, ви підтримуєте себе. Ви рятуєте своїх дітей, а не наших", — говорить Зеленський та додає, що у випадку, якщо Захід дозволить Росії забирати українських дітей, то вони почнуть забирати й інших.

У підсумку Зеленський закликав партнерів України не бути слабкими, адже Путін може використати такий фактор.

"Путін відчуває слабкість як тварина, тому що він тварина. Він відчуває кров, відчуває свою силу. І він вас з’їсть на обід з усім вашим ЄС, НАТО, свободою і демократією", — говорить Володимир Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський зробив попередження для російських пілотів. Президент України повідомив про п'ять знищенних російських літаків в останні дні 2023 року та пояснив, що льотчики РФ мають обрати, чи слід їм й надалі продовжувати брати участь у війні.

Також "Коментарі" писали про міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова, який пригрозив серйозними заходами США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини