Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський зробив нову заяву про таємні програми Плану перемоги
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський зробив нову заяву про таємні програми Плану перемоги

Президент пояснив, що з чутливих питань Україна просить допомоги якомога раніше

сьогодні, 13:15
Поділіться публікацією:

План перемоги, окрім п'яти відкритих пунктів, містить утаємничену частину. Україна просить надати допомогу за цими додатками якомога раніше. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву під час брифінгу в Брюсселі зробив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський зробив нову заяву про таємні програми Плану перемоги

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Насправді у нас є таємні розділи цього документа, які мають чутливий характер. І з таких чутливих питань ми зазвичай просимо допомоги якомога раніше", — зазначив президент.

Як приклад, Володимир Зеленський вирішив надати Україні дозвіл використовувати зброю на великі дистанції.

"Звичайно, ми для цього використовуватимемо власну зброю та здібності, але дуже важливо, щоб і партнери задумалися нам у цьому допомогти і продовжити допомагати", — розповів президент.

Володимир Зеленський висловив упевненість, що "тільки завдяки єдності в ЄС ми зможемо до цього спонукати не лише лідерів ЄС, а й інших лідерів".

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський представив у Верховній Раді План перемоги. Зокрема, він заявив, що якщо Захід підтримає Україну в реалізації пунктів Плану перемоги, то цілком реально завершити війну не пізніше 2025 року. Наскільки реальні для виконання відомі пункти Плану перемоги? І чи можна говорити про можливість завершити війну у такі терміни, як сподівається президент? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – партнери з НАТО врахували План перемоги, який розробив та презентував офіційний Київ. Але багато аспектів такої ініціативи досі потрібно обговорити. Таку заяву зробив генеральний секретар НАТО Марк Рютте, повідомляє "Associated Press".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини