Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський зробив неочікувану заяву щодо того, хто захищає Харківщину
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський зробив неочікувану заяву щодо того, хто захищає Харківщину

Президент Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні заявив про те, що дуже багато харків’ян стали на захист своєї області від навали російських загарбників. Також відомо, що на цьому напрямку перебуває Сирський

14 травня 2024, 20:43 comments5870
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський розповів про ситуацію, яка відбувається на Харківському напрямку, де окупанти намагаються розвинути свій "успіх" та захопити Вовчанськ.

Зеленський зробив неочікувану заяву щодо того, хто захищає Харківщину

Володимир Зеленський

Як повідомив президент, харківський напрямок посилено. Окрім того, за його інформацією Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський зараз знаходиться у ключових місцях боїв.

За словами очільника України, наразі зарано робити висновки, проте ситуація на Харківському напрямку є контрольованою. Як підкреслив Зеленський, українські військові знищують загарбників, які намагаються просуватися.

"Зараз багато воїнів – саме харків’ян – стали на захист Харківщини. Вони роблять свою справу, і дякую кожному за ефективність",
— сказав Зеленський.

Окрім того, президент також розповів про зустріч із очільником Держдепу США Ентоні Блінкеном. За його словами, вони говорили про надання військової допомоги Україні, зокрема, у контексті посилення ППО. В цьому контексті Зеленський підкреслив, що Україні дуже потрібне помітне прискорення у постачанні такої допомоги.

"Зараз надто багато часу минає між оголошенням пакетів і реальною появою зброї на передовій",
- підкреслив президент і додав, що надзвичайно важливим є прийняття рішень, які б покращили логістику і зробили б її більш оперативною.

Також Зеленський підкреслив, що критично необхідно збільшити в Україні потенціал протиповітряної оборони та авіації. За його словами, з цих питань повинні бути ухвалені політичні рішення.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що перебуваючи у Києві Ентоні Блінкен заявив про те, що треба змусити російського диктатора Володимира Путіна відбудувати все те, що він знищив в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини