Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський вщент розніс «мирний план» Путіна і порівняв його із Гітлером
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський вщент розніс «мирний план» Путіна і порівняв його із Гітлером

Довіряти мирним пропозиціям кремлівського диктатора Володимира Путіна не варто, заявив президент Володимир Зеленський в інтерв’ю італійському Sky TG24

14 червня 2024, 18:55
Поділіться публікацією:

Насправді всі пропозиції кремлівського диктатора щодо припинення війни в Україні є ні чим іншим, як ультиматумом, заявив Володимир Зеленський.

Зеленський вщент розніс «мирний план» Путіна і порівняв його із Гітлером

Володимир Зеленський

Очільник України переконаний, що Путін не зупиниться і продовжить свій наступ навіть тоді, коли його вимоги щодо припинення вогню будуть виконані.

"Він не зупиниться. Тому не варто довіряти цим повідомленням",
- підкреслив Зеленський.

При цьому президент звернув увагу на те, що у своїх "пропозиціях" щодо миру кремлівський диктатор хоче, щоб Україна віддала Росії не тільки окуповані території, а і навіть ті, які росіяни не змогли захопити.

"Те саме, що зробив Гітлер, коли сказав "дайте мені частину Чехословаччини, і тут все закінчиться". Але ні, це брехня, історична брехня. Потім була Польща, потім окупація всієї Європи",
— нагадав Зеленський.

На його думку, всі слова Путіна є "новою хвилею російського нацизму".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кремлівський диктатор хоче, щоб Україна вивела свої війська із територій Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей та відмовилася від членства в НАТО. Як каже Путін – це є передумовою для припинення вогню та початку "мирних переговорів". Далі кремлівський диктатор хоче, щоб в Україні відбулася денацифікація та демілітаризація, а російськомовні громадяни отримали особливі права. Також Путін вважає, що з Росії мають бути зняті всі західні санкції.

При цьому, як відзначив генсек НАТО Єнс Столтенберг, не Україна має відводити війська з української території, а Росія має вивести свої війська з окупованих українських земель. Столтенберг підкреслив, що пропозиція Путіна насправді означає, що Росія прагне окупувати ще більше української землі — всі чотири області.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини