Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський відповів чи буде Україна атакувати територію Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відповів чи буде Україна атакувати територію Росії

Український лідер вказав на якій території буде використана західна зброя і чи вдарить вона по Росії.

14 травня 2023, 14:32
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Президент України Володимир Зеленський під час пресконференції у Німеччини відповів на питання, чи збираються ЗСУ атакувати територію Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Радіо Свобода", яке здійснювало трансляцію виступу Зеленського.

Зеленський відповів чи буде Україна атакувати територію Росії

Володимир Зеленський та Олаф Шольц. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський 13 травня здійснив візит до Італії, де зустрівся з прем'єркою Джорджою Мелоні та Папою Римським. Далі український президент рушив до Німеччини, де зустрівся з канцлером Олафом Шольцом. Під час розмови Володимир Зеленський відповів на питання про можливе застосування західної зброї на території Російської Федерації.

"Ми не атакуємо російську територію, ми звільняємо нашу законну землю. У нас немає на це сил, у нас не має на це часу та зайвої зброї", — каже президент України.

Володимир Зеленський зазначив, що військові готуються використовувати зброю виключно на територію України, яка визнана згідно з міжнародними договорами.

"Ми зосередились на підготовці контрнаступальної операції для деокупації суто нашої, української всім визнаної території. Ось і все", — сказав Зеленський під час пресконференції у Німеччині.

Переглянути повне відео з президентом України Володимиром Зеленським можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський назвав російського диктатора Путіна діснеївською принцесою. Такі слова прозвучали в бік президента РФ через нездатність знайти формат зустрічі для переговорів між країнами.

Також "Коментарі" писали, що в документації Європейського Союзу вказані втрати українських військових. Вони в рази менші ніж втрати російської армії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

14 травня 2023, 16:30

брехун! черномрский флот рф, самолеты, корабли, подлотки и базы с которых нанасет удары по Украине - зеленский не бомбит ибо цель зеленского уничтожить по больше населения Украины!!! Реально это какой-то треш!!!

вася

14 травня 2023, 14:15

будет, но не долго! Если ещё пару тройку месяцев будут происходить такие же потери, то после Нового Года придёт писец и не помогут сапатные ни ракеты, ни деньги!


Новини