Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський в ООН пояснив до чого приведе «заморожування» війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський в ООН пояснив до чого приведе «заморожування» війни в Україні

Зеленський переконаний, що заморожувати війну в Україні не можна, бо це приведе до катастрофи

сьогодні, 17:56
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський, виступаючи на Генасамблеї ООН відповів всім тим політикам та лідерам іноземних держав, які пропонують Україні "заморозити війну". Як підкреслив президент, такі дії приведуть до катастрофи та збільшенню кількості страждань.

Зеленський в ООН пояснив до чого приведе «заморожування» війни в Україні

Володимир Зеленський

"Дехто пропонує заморожування конфлікту, а насправді за це Путін дасть вам як "приз" тільки більше страждань і катастроф", — сказав Зеленський.

При цьому президент заявив, що військовополонені та цивільні українці мають повернутися в Україну. Також країні, каже Зеленський, повинні повернути і енергетичні об’єкти.

Президент підкреслив, що світ уже пройшов через колоніальні війни та змови великих держав за рахунок тих, хто менший. Саме тому, заявив Зеленський, український народ ніколи не прийме, що Україні може бути нав'язане жорстоке колоніальне минуле замість нормального мирного життя.

"І коли Китай і Бразилія намагаються перетворитися на хор голосів із кимось у Європі, із кимось в Африці, які кажуть щось альтернативне до повного і справедливого миру, виникає запитання. У чому справжній інтерес? Усі мають зрозуміти. Ви не зміцните свою владу за рахунок України", — заявив Зеленський.

Він закликав весь світ до підтримки України. За його словами, українці не ділять світ, тому він просить світ не ділити Україну.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент Володимир Зеленський під час виступу на Генасамблеї ООН висловився щодо питання встановлення так званого "справедливого миру". За його словами, неможливо його досягти без участі України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини