Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський та Сунак заінтригували заявою про готовність України повернути ініціативу на полі бою
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський та Сунак заінтригували заявою про готовність України повернути ініціативу на полі бою

Під час телефонної розмови Зеленський та Сунак погодилися, що Україна зараз може досягти реального прогресу на полі бою.

23 лютого 2023, 07:55 comments4800
Поділіться публікацією:

Військові потреби України та ситуація на фронті – стали ключовими темами під час телефонної розмови президента Володимира Зеленського та прем'єр-міністра Ріші Сунака. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомила канцелярія британського прем'єра.

Зеленський та Сунак заінтригували заявою про готовність України повернути ініціативу на полі бою

Володимир Зеленський та Ріші Сунак. Фото - сайт Офісу президента України

У повідомленні вказано, що Сунак поінформував Зеленського про свою участь у Мюнхенській безпековій конференції, під час якої "закликав союзників прискорити підтримку, щоб допомогти Україні закріпити військові успіхи в найближчі тижні і місяці".

"Зараз для України настав час скористатися можливістю досягти реального прогресу на полі бою та ще раз продемонструвати Путіну, що Україна врешті-решт переможе", — погодилися лідери України та Британії згідно з повідомленням Даунінг-стріт.

Глава держави, у свою чергу, повідомив за підсумками телефонної розмови, що сторони "обговорили реалізацію домовленостей, досягнутих під час візиту (Зеленського) до Лондона".

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Великобританії Ріші Сунак вважає, що далекобійна зброя та прискорення підтримки України здатні прискорити вирішальну перевагу українських військ на полі бою. Він висловив упевненість, що війна не затягнеться надто сильно, якщо Україна отримає необхідну допомогу вчасно.

Сунак також підтвердив, що Лондон готовий допомогти іншим країнам, які вирішать надати літаки Україні, зазначивши, що для самої Британії це завдання є складним.

Читайте на порталі "Коментарі" — послання Путіна до Федеральних зборів: кому і що спробував довести диктатор. Експерти детально розібралися у ситуації під час ексклюзивного інтерв'ю нашому виданню.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини