Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський розповів, як в Україні можна досягнути справжній мир
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, як в Україні можна досягнути справжній мир

Володимир Зеленський розповів про співпрацю між КНДР та РФ.

сьогодні, 08:40
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент Володимир Зеленський заявив, що закінчення війни в Україні можна досягти завдяки тиску на Росію. За його словами, у цьому можуть допомогти міжнародні партнери України.

Зеленський розповів, як в Україні можна досягнути справжній мир

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський під час вечірнього звернення за 13 жовтня розповів, що Росія посилює співпрацю з КНДР, зокрема відправляє своїх північнокорейських військових на війну в Україну. За словами президента, в таких умовах потрібні дії від партнерів України. 

"Коли ми говоримо про більшу далекобійність для України та більш рішуче постачання для наших сил – це не просто перелік військових засобів. Це про збільшення тиску на агресора, який буде для Росії сильнішим, ніж вони можуть витримати. І це про недопущення більшої війни", — сказав Зеленський.

Крім того, президент наголосив, що закінчення війни в Україні може бути досягнутим через тиск на Російську Федерацію.

"Справжній мир може бути досягнутий лише завдяки силі, і увесь наступний тиждень буде присвячений роботі з нашими партнерами – заради такої сили, заради справжнього миру", — заявив Зеленський та додав, що розраховує швидке ухвалення рішень від партнерів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський розповів, коли очікує закінчення війни в Україні. За словами президента, завдяки міжнародній підтримці та плану перемоги війна може завершитись у 2025 році.

Також "Коментарі" писали про візит Зеленського у Ватикан та зустріч з Папою Римський. Після неї президент розповів про головне питання, яке обговорив з понтифіком щодо війни в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини