Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський розповів, що надсилав багато повідомлень для Ірану
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, що надсилав багато повідомлень для Ірану

Президент України Володимир Зеленський звертався до союзника Росії Ірану, щоб той перестав відправляти безпілотники до РФ.

22 листопада 2023, 10:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Володимир Зеленський заявив, що з боку України було відправлено багато повідомлень для Ірану, щоб Тегеран не надавав для Росії зброї. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю українського президента для видання Fox News.

Зеленський розповів, що надсилав багато повідомлень для Ірану

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Під час інтерв’ю Зеленського запитали, чи конфлікт на Близькому Сході впливає на війну в Україні. За словами Зеленського, протистояння Ізраїля та ХАМАС є викликом для світу, однак президент закликав не ігнорувати Росію, адже вона становить високий ризик для Заходу. Зокрема Зеленський наголосив і на союзнику Росії Ірані.

"Ми надіслали багато повідомлень Ірану не давати (Росії) дрони, не давати їм ліцензії на виробництво і на будівництво нового заводу з виробництва безпілотників", — розповів Зеленський.

Згідно з даними американської розвідки Росія активно застосовує іранські дрони в Україні. Головна причина таких дій Кремля, це компенсація запасів власної зброї, яка неухильно зменшується. Крім того, Росія збирається побудувати завод на території Білорусі, або РФ для виробництва іранських дронів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський дорікнув Трампу щодо мирного плану закінчити війну в Україні. Зеленський закликав колишнього президента США поділитись своїми ідеями та вказав, що у разі присутності в плані територіальних поступок з боку України, тоді такі пропозиції не слід називати мирним планом.

Також "Коментарі" писали, що Зеленський зробив попередження для військових. За словами президента такі дії стануть дуже великою помилкою для єдності України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини