Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський розповів про небезпечний сигнал, який отримав від Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів про небезпечний сигнал, який отримав від Путіна

Президент наголосив, Путін знає, що після "референдумів" переговори будуть неможливі

26 вересня 2022, 08:00 comments3088
Поділіться публікацією:

Так званими референдумами на окупованих українських територіях президент Росії Путін надіслав небезпечний сигнал про те, що він не має наміру припиняти війну і вести переговори про мир. Як повідомляє видання "Коментарі", про це президент України Володимир Зеленський заявив в інтерв'ю "CBS News".

Зеленський розповів про небезпечний сигнал, який отримав від Путіна

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Володимир Зеленський нагадав, що він і раніше вже неодноразово попереджав, що якщо Кремль зважиться на чергову анексію українських територій, то про жодне відновлення мирних переговорів на найвищому рівні не може бути й мови.

За словами президента, російська влада може публічно заявити про те, що результати так званих "референдумів" в Україні більш ніж переконливі. Саме собою оголошення будь-яких результатів фейкових і постановочних "референдумів" унеможливить подальші дипломатичні контакти та спроби мирним шляхом врегулювати конфлікт.

Зеленський підкреслив, що президенту Путіну добре відомо про те, що про жодне продовження дипломатичних контактів у разі проведення так званих "референдумів" не може бути й мови.

При цьому, говорячи про фейкові "референдуми" глава української держави зазначив, що окупанти діють цинічно і влаштовують справжнісінький шантаж на тимчасово захоплених територіях. Наприклад, зазначив Зеленський, тим, хто відмовляється брати участь у так званому фарсі під назвою "референдум", загарбники погрожують "відключити електрику та не дати людям можливості жити нормальним людським життям".

Володимир Зеленський нагадав, що в РФ оголошено мобілізацію, і людей із тимчасово захоплених територій України змусять брати зброю та воювати на боці країни-агресора.

Читайте також на порталі "Коментарі" — стояти до останнього — президент РФ Путін особисто не дозволив військам відступити з Херсона. Прохання військового командування про відступ президент РФ відкинув.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини